2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستای گلم شبتون بخیر خوبین؟ همین الان میخوام به نیت بچه دارشدن هممون واینکه انشالله خداوند بچه ...

مهربون جون سلام نمیدونم چرا با خوندن پستت گریم

گرفت

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
مهربون جون سلام نمیدونم چرا با خوندن پستت گریم گرفت

سلام عزیزم خوبی؟ الهی قربون دلت برم چرا؟  امروزم میخونم ازته دل برای همتون ازخداوندطلب فرزندان سالم وصالح میخوام. خیلی خوبه دعاخوندن😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی؟ الهی قربون دلت برم چرا؟  امروزم میخونم ازته دل برای همتون ازخداوندطلب فرزندان ...

نمی دونم عزیزم هنوز دارم گریه میکنم خدا خدا میکنم شوهرم منو نبینه 

همینجوری دلم گرفت 

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
نمی دونم عزیزم هنوز دارم گریه میکنم خدا خدا میکنم شوهرم منو نبینه  همینجوری دلم گرفت

الهی عزیزدلم ببخش باعث ناراحتی شدم. ولی گاهی سبک شدن لازمه منم تومطب اونروز کلی زارزدم دیگه بیخیال مردم بودم. 

خداخودش دلتوشادکنه

الهی عزیزدلم ببخش باعث ناراحتی شدم. ولی گاهی سبک شدن لازمه منم تومطب اونروز کلی زارزدم دیگه بیخیال م ...

نه عزیزم  فکر کنم بد منظورمو رسوندم .نمیدونم چرا یهو دلم گرفت. انشاالله تو هم نینیات چسبیدن به دلت و یه مامان مهربون میشی مثل اسمت 💖💖💖

قربونت برم ممنونم ساعت چندمیری برای انتقال؟  

هفت و نیم صبح اینا از خونه میریم انشالله ولی دکتر تخمک کشی داره احتمالا انتقال ها ظهر میشه. التماس دعا. ممنون 🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
یا خدا چه گرون خدا بهمون رحم کنه  البته این دکتر آصف جاه که میگی بری پیشش بالا 20 نگیره زیر 20 ...

جانم منی که ۱۵ ندارم چطور میخوام برم پیش اصف جاه .خدا خودش بهمون رحم کنه.من واقعا کم اوردم دیگه پولی برام نمونده .خدایا رحم کن به همه مون

نه عزیزم  فکر کنم بد منظورمو رسوندم .نمیدونم چرا یهو دلم گرفت. انشاالله تو هم نینیات چسبیدن به ...

الهی عزیزم نه منظورت روکامل فهمیدم ادم یه وقتایی دلش میخواد گریه کنه... خداانشالله بزودی زود جوری دلتوشادمیکنه که اینبارازخوشی گریه کنی. 

ممنونم فداتشم دعام کن ایشالله منم اینبارباجواب مثبت بیام. 

برات صلوات میفرستم. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

هفت و نیم صبح اینا از خونه میریم انشالله ولی دکتر تخمک کشی داره احتمالا انتقال ها ظهر میشه. التماس د ...

چشوووم عزیزم حتماقابل باشم صبح حتمادعامیخونم برات زمان دعای عهد.... 

انشالله خیره. توام سه روزه انتقال میدی؟ چه لحظه شیرینیه انتقال ادم حس میکنه مادرشده😢😢😢

الهی عزیزم نه منظورت روکامل فهمیدم ادم یه وقتایی دلش میخواد گریه کنه... خداانشالله بزودی زود جوری دل ...

عززززیزم من دلم واست روشنه از همین الان مامان شدی خبر نداری😊😊

الهی عزیزم نه منظورت روکامل فهمیدم ادم یه وقتایی دلش میخواد گریه کنه... خداانشالله بزودی زود جوری دل ...

بابت دعای خوبت ممنونم و الهی آمین ❤

چشوووم عزیزم حتماقابل باشم صبح حتمادعامیخونم برات زمان دعای عهد....  انشالله خیره. توام سه روز ...

جااانم عزیزم. مثل اسمت مهربونی. خیلی لطف میکنی. واقعا محتاجم. انشالله اینبار دل مهربون و پاکت شادبشه و مثبت بشی گلم🌷🌷🌷🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
جااانم عزیزم. مثل اسمت مهربونی. خیلی لطف میکنی. واقعا محتاجم. انشالله اینبار دل مهربون و پاکت شادبشه ...

فدات بشم خواهرشرمنده ام نکن من کسی نیستم. 

ازامام زمان میخوام خودش حافظ نی نی هات باشه بدنیابیان. راستی یک پیشنهاد هروزبه نیت سلامتی امام زمان وخودت ونی نی ها یک مبلغی کناربزار صدقه. من خودم هروز یه مبلغ خیلی کمی میریزم به حساب محک خیلی مظلومن دعاکن برای بچه های ماهم