2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
برا من فقط شیاف داده بودن. دلم میخواد این بار رفتنی بگم آمپول بده شاید تاثیرش بیشتر باشه به جای شیاف ...

اصلا تاثیر نداره اصلااا, من دکترم گفتم اگرامپول بهتره تحمل میکنم گفت فرقی نداره. خودشم سری قبل هم شیاف بود هم امپول اما نشد پس بخودت تلقین نکن

يعني هزينه پانكجر روميده اسيا؟ پس جطور همسرم زنك رده بود كه كفته بودن  ناباروري  تحت پوشش ...

بله تکمیلی ما هزینه آمپول و پانکچر رو تا سقفش که ۶تومن بود داد. آخه قرارداد شرکت ما با آسیا پوشش ناباروری هم داشت شاید قرارداد شما نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا تاثیر نداره اصلااا, من دکترم گفتم اگرامپول بهتره تحمل میکنم گفت فرقی نداره. خودشم سری قبل هم شی ...

عه چه جالب. ممنونم ک گفتی. ادم دلش میخواد به هر چی ک میتونه چنگ بزنه بلکه تغییر حاصل بشه. توکل ب خداهر چی ک صلاح و خواستش باشه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من که دیگه پول ندارم بخوام امسال پیگیری کنم خوبی جون 😓😓 مجبورم فعلا صبر کنم تا اوضاع یکم نرمال بشه ...

اون ab که خیلی خوبه عزیزم، اون فسقلی های c هم خدا بخواد میشن، اینها فقط یک سری قوانین برای خود جنین شناس ها هست

برا من فقط شیاف داده بودن. دلم میخواد این بار رفتنی بگم آمپول بده شاید تاثیرش بیشتر باشه به جای شیاف ...

انشالله این دفعه دیگه میگیره برات گلم🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عه چه جالب. ممنونم ک گفتی. ادم دلش میخواد به هر چی ک میتونه چنگ بزنه بلکه تغییر حاصل بشه. توکل ب خدا ...

عزیزم راست میگه اول و اخر و وسط خواست خداست و بس👌

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
هیچی خواهر جان بدون دلیل نی نی قلبش ایستاد و مجبور به سقط شدم ، فقط خداروشکر کورتاژ نکردم ، شما بعدش ...

نازيلاجون نميخوام ناراحتت كنم اما سقطت علائمي هم داشت؟

خداياشكرت....❤️