2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
متاسفم واقعا خیلی ناراحت شدم بخدا .خودتو ناراحت نکن گلم ایشاالله ک معجزه ی خدا واست اتفاق بیفته وجبر ...

عزیز دلم انشالله که همین ماه باردار بشی، هیچی بارداری طبیعی نمیشه ، من حالا یه چند ماهی میخوام بیخیال بشم چون خیلی ضعیف شدم از دست این دارو ها😓

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا خوبم خدا رو شکر.اما لکه بینی دارم.دیروز هم دکتر بودم گفت موردی نداره.اما باز خودم استرس دارم.نا ...

اصلا خودتو ناراحت نکن گلم ، لکه بینی خیلی طبیعیه 

مهم رشد و قلب جنین که خداروشکر همه چیز خوب داره پیش میره ، الکی استرس به خودت نده ، اگه خدا نخواد برگ از درخت نمی افته 😘💚

سلام عزیزم خیلی خیلی برات ناراحت شدم  اتفاقا همش تو فکرت بودم چون ویاو حالت تهوع داشتی  ...

مرررسی مهلای عزیزم ، خیلی لطف کردی گلم که به یادم بودی و مرسی بابت دلداریت عزیزم 💜❤💚💜❤ انشالله خدا قسمت همه منتظرای بچه کنه که دامنشون سبز بشه 💐

عزیزدلم انشالله دفعه بعد فسقلیت نه ماه میمونه تو دلت و بعد به سلامت به دنیا میاریش ❤️❤️❤️ آفرین بهت ...

فداات بشم عزیزم مررسی 💚💚💚 انشالله شما هم یه زایمان راحت داشته باشی ، برای منم دعا کن 🥰🥰🥰🥰 

سلام عزیزم هیچی نمیتونم بهت بگم چون اروم نمیشه ... اما خیلی خوبه به خدااطمینان داری حتماجواب میده د ...

ممنونم دوست خوبم 😍😍😍 انشالله خدا جواب صبر همه مارو به زودی بده ❤ همین که دوستای خوبی مثل شماها دارم یه دنیا ارزش داره ، بایت همدردیتدن واقعا ممنونم 💜💚❤

[QUOTE=186255890]چقد روحیه ات ستودنیه عزیزم امیدوارم خیلی زود دوباره خنده از ته دل رو لبات بیاد شما که مثبت شدی یه د ...[/QUOTE عزیزم ببین اینو بگم که دکترمم گفت که همین که باردار شدی یعنی رحمت پذیرش جنین داره و آمادگی پیدا کرده ، حالا قرار شد یه چند دوره با دارو پیش بریم شاید باردار شدم ، ولی فعلا آمادگی ندارم به هیچی فکر کنم ، فقط اینو بگم حتما برای درمان اندو اقدام کن نزار دیر بشه ، حتما ورزش کن ؟ آب زیاد بخور ، کمرتو با روغن های گرم ماساژ بده 

انشالله جواب میگیری خیالت راحت 

دکتر من تاکید کرد قطع نکن و تا اخر بخور

عه یعنی من بعد آمپول هم ادامه بدم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام نازیلاجون.وااااای خیلی ناراحت شدم برات😔.انشاله خدا خودش دوباره دوقلوی دوست داشتنی میده به حق ا ...

واای خوبی جونم 😔😔 چقدر خوبه پیام دادی 💚 

خیلی برام دعا کن عزیزم چون سقط خیلی سخته مخصوصا با این سختی که من باردار شدم 🤦‍♀️ ولی چاره ای نیست ، دارم روی روحیه ام کار میکنم ورزش میکنم ، موسیقی کار میکنم تا دوباره اوکی بشم ، امیدوارم خدا صبر و توان بده 

بدبختی این که حالا خانواده شوهرم هر دفعه زنگ میزنن میگن زودی اقدام کن ، نزار دیر بشه و... موندم با اونا چکار کنم ؟😑😑

سلام نازنین جان خوبی عزیزم اصلا استرس نداشته باش پسر من ۳۷و ی روز دنیا اومد با وزن ۲۷۵۰ دستگاه نرفت& ...

سلام فریباجون خداگل پسرنازتو حفظ کنه براتون 😘😘😘ایسالا به امیدخداااا برام دعاکنید ❤❤

ممنونم دوست خوبم 😍😍😍 انشالله خدا جواب صبر همه مارو به زودی بده ❤ همین که دوستای خوبی مثل شماها دا ...

قربونت برم اره واقعا وجود دوستایی مثل شمانعمته مطمینم خدابزودی جواب این صبرتومیده