2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
به منم گفته روز ۲۱ سیکل بزنم، پس درسته به نظرت؟؟؟؟ 

آره عزیزم درسته برای منم هردفعه ۲۱ سیکلم بود 

حتی یکبار چند روز قبلش لک بینی شدم از دکتر پرسیدم زودتر بزنم چکار کنم گفت همون ۲۱بزن  

سلاااام عزیزم خوبی؟ عشقای من چطورن؟ بگودعاکنن فسقلیای منم بگیرن بمونن خون جیگرنکنن.  وای انشال ...

قربونت برم عزیزم. خوبن انشالله  

وای عزیییزم انشالله انشالله مامان شدی دیگه. همگی دعا میکنیم برات همین بار صبرت به ثمر بشینه و نی نی دار شی   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم. خوبن انشالله     وای عزیییزم انشالله انشالله مامان شدی دیگه. همگی دعا م ...

ممنونم ازت عزیزدلم ازدعای بسیارقشنگت خداوند بچه هاتوسالم برسونه دستت. 

نمیدونم خودمم توهم زدم مامان شدم😁😁😁

ان شاالله. افرین همین جوری فک کن. فقط سعی کن نهایت لذتو ببری ازین دوران شیرین. انشاالله تهشم شیرین ت ...

انشالله چقدرشماهاخوبید یه دنیا ممنون ازاینکه هستید خداروشکرکه دوستای خوبی دارم😘😘😘

ممنونم عزیزم تومل بخدا دعام کنین یادتون افتاد. منم واسه همتون از خداوند خیر وبرکت میخوام

مهربون جونم الهي به حق امام زمان ني نيات ٩ ماه محكم به دلت ميچسبن عزيزدلم😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
مهربون جون، جون من تعارف نکنا شما اینجا مهمونی چیزی دلت خواست بگو بپزم بیارم برات. باور کن تعارف نمی ...

ای جان دلم قربونت برم یه دنیالطف داری خداازخواهری کمت نکنه. سلامت باشی خداباطردل مهربونت بهت هرچی نبخوای بده. انشالله من فردا میرم. درسته مادرشوهرم اینهاهستن هاولی نگفتیم اصلا وهیچ نمیدونن تبریزیم

خوب و عالی میزنن آخه میترسن  مرسی مرسی مرسی خیلی لذت بردم از دعات 😍😍😍😍

فدای توبشم. منم جوجه ها رو انتقال دادما. 

ولی دختربدی بودم یه ربع بعد انتقال داشتم میترکیدم رفتم دستشویی دعاکن فداتشم