2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
من فك كردم جون امپول ميزنم نيازي ندارم اكه خوب باشه ميخرم  ٤٠ تاش ميشه ١٨٠ تومن امروز قيمّت كرد ...

فقط از روز انتقال به بعد حتما قطع کن پریناتال شروع کن روزی یدونه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
شما هم ميخواين انتقال بدين ؟ كپسول رويال ژلي جي ؟اونم كفتن خوبه

من چون مشکلات ایمنیم و انعقادیم زیاده از دوماه قبل باید شروع کنم که فعلا یه هفتس داروهامو شروع کردم فعلا تایم انتقالم معلوم نیست 

ازمایش زنتیکم دادم ۱ماهم اون طول میکشه

حالا هروقت کارام تموم شه برم ببینم چیکار باید بکنم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گفتم به اینجا اومدن نمیرسی به اون جنینای طفلی انرژی مثبت بده انشالا همینا برات میمونن حالا میب ...

انشالله دوست مهربونم. با دل پاکت تو این روزای قشنگ و عزیز برام دعا کن🥰🥰🥰انشالله تا آخر امسال دوتامون دامنون سبز میشه❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نه عزيزم نا اميد نباش هزينه ها زياد شده ولي به مثبت شدن فك كن من اونجا خودم باردار ومثبتي ميديم  ...

شنيدم ميگن دكتر نصر انتقال هاش خوبه همين دكتر عليرضايي هم دوستمون اينجا باهاش سه قلو باردار شده اصلا نا اميد نباش من خودم ميكم چرا زياد كردن چرا به فكر مريض ها نيستن ولي همش به مثبت شدن فك ميكنم. اين ها هم ميكذرن  ومامان ميشين بچه هاتون بزرك  ميشن نوه دار ميشيم خدا بزركه دير و زود داره  ولي ميشه حتما ، مام هم اونجا باردار ديدم مثبتي ديدم اومدن  سونو ساك بارداري 

عزیزم اینهمه تو این راه پول خرج کردیم دیگه راهیه که باید بریم فکر نکن بارداری ته هزینه هاس تازه شروع ...

اره بخدا .خواهر چی بگم بخدا هزینه هارو به زور دارم جور میکنم واقعا موندم دیگه چیکار باید بکنم ...خدا خودش کمکمون کنه .میدونم ولی توبارداری ادم هرچقدم خرج کنه به چشش نمیاد...الهی همه مون حاجت روا شیم ازاین به بعد دغدغه هامون بشه هزینه های بارداری وسیسمونی

سلام دوستان یه سوال داشتم لطفا هرکی میدونه لطف کنه جواب بده،من هفته هفتم و هماتوم دارم دکتر ۱۰ تا شی ...

سلام بعد ۱۰روز احتمالادکتر بفرسته سونو ببینه جذب شده یا نه اگه جذب شده باشه شیاف رو قطع میکنه 

[QUOTE=185779434]فقط از روز انتقال به بعد حتما قطع کن پریناتال شروع کن روزی یدونه[/QUOTE  باشه عزيزم قطع ميكنم ولي من طبيعي باردار شدم تا ٣ ماه فك كنم فقط مجاز به خوردن فوليك أسيد بوديم بعد ماه ٣ پريناتال قرص اهن كلسيم تجويز ميكردن

من چون مشکلات ایمنیم و انعقادیم زیاده از دوماه قبل باید شروع کنم که فعلا یه هفتس داروهامو شروع کردم ...

ايشاله خوب پيش ميره انتقالتون. راستي اين پروتيين  cوsتو ازمايش انعقادي چي هست؟

نه عزيزم نا اميد نباش هزينه ها زياد شده ولي به مثبت شدن فك كن من اونجا خودم باردار ومثبتي ميديم  ...

‌خداروشکر .خوشحال شدم برات دوست عزیز. همین که انرژی مثبت گرفتی بادیدن خانمای باردار خوبه وباامید میری برا انتقال

سلام عزیزممم  مرسی خوبه  ایشالاا میری و دست پر بر میگردی و ۹ماه بعد نی نی یا نی نی های ن ...

وای انشالله خداازدهنت بشنوه ازخدامه مثبت شه اینبارخیلی امیدوارم. فقط میگم چراجنینارو سه روزه انتقال میده؟؟ 

منم شنبه انتقال دارم ایشالله که به حق این ماه دفعه اول نتیجه بگیریم

وای انشالله بسلامتی عزیزم خیرباشه براتون. دفعه اول انتقالته؟ من قبلاسال پیش پانکچرشدم انتقالم فرش بودمنفی شد. 

ساعت چندمیری شما؟ به من حدودای1-2گفتن

خوش نام باشه الهي خيلي قشنگه اسمش كلستروم كه مهمه رو دادي  من خيلي سختي كشيدم سر زخم سينه&nb ...

خوب می‌کنی سخت نگیر اگه کمه شیر کمکی بده ولی بزار سینتن بخوره هر چی بخوره بیشتر شیر میاد توش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود