2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045090 بازدید | 684426 پست
ول کن خواهر بخوام به این چیز فکر کنم که باید دیوانه بشیم حالا که رفتیم مام دیگه فکر کردن به این چیزه ...

درسته عزيزم ولي اينا به اسم نصر كه خارج  تشريف برده دارن پول زور ميگيرن از ما اخه كجاي ابران سونو ويزيت ٥٢٦ جرا ا راحت بايد كوتاه بيايم مام كي اينطور بود پانكجر  تو زمستون از٦٥٠٠  الان شده ٩ تومن تعيين جنسيت هم قيمّت ابن سينا بود به خدا الان شده١١/٥٠٠

اسپرم اهدایی 2.5 مام من دیروز پرسیدم  نه هنوز عزیزم دادگاه نرفتیم تازه دیروز تصمیم گرفتم جنین ...

مرسی از راهنماییت. عزیزم درخواست دوستی میدم اگه سوالی داشتم بپرسم‌. اشکال نداره؟ از زوج یعنی چی؟ اشنا باشن؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزدل مهربون زنده باشي خيلي ممنونم. من يكبار روز دوم پريود سونو شدم و خراش انجام داد برام يكبا ...

عزیز شما انتقال اول مگه نبودی؟خراش انجام داد یعنی؟اخه شنیدم قبول نمیکنن انتقال اول خراش

خانمهایی که ای وی اف شدین و جواب گرفتین میشه لطفا کمکم کنید.شما سونوی ساک و سونوی قلب رو تو چند هفتگ ...

آفتاب جون انشاالله قلبشم میبینی داره تالاپ تلوپ میکنه.

عزیزم تو کی انتقال دادی؟ ؟

جنینات چند روزه بودن؟؟؟؟

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
درسته عزيزم ولي اينا به اسم نصر كه خارج  تشريف برده دارن پول زور ميگيرن از ما اخه كجاي ابر ...

میدونم عزیزم حق با تو ولی از دست ما کاری بر نمیاد بخدا منم ندارم باورت نمیشه حتی تو این راه از خیلی چیزاا گذشتم که شاید به آرزوم برسم اخرشم هیچ 

سلام عزیزم مبارک باشه  منم ۹ اسفند زایمان کردم  تو خوبی؟ نی نی خوبه چند روزشه؟

خوش نام باشه الهي

خيلي قشنگه اسمش

كلستروم كه مهمه رو دادي 

من خيلي سختي كشيدم سر زخم سينه 

الانم يه وعده در روز شير دارم ميدوشم با شيشه ميدم

سلام دوستان یه سوال داشتم لطفا هرکی میدونه لطف کنه جواب بده،من هفته هفتم و هماتوم دارم دکتر ۱۰ تا شی ...

بايد بري مطب فكر كنم دوباره سونو كنن وضعيتت چك بشه نياز بود مجدد بده

البته من تجربه هماتوم نداشتم ولي فكر كنم اين طور باشه