2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
منم سری اول بیست و چهارروزه شدم الان شدن بیست و نه روز...بانو انتقالت واسه چندشنبه میفته   &nbs ...

خداروشکر باز شد راهش. عزیزم سه شنبه میشه. التماس دعا. اگه نشه تهران باید بیایم. دعا کن خدا تو این ماه رحمتش نا امیدم نکنه 🤲🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خیلی داغونم عزیزم خیلی نشستم مطب گریه میکنم.  چرابابا این بار دیگه توی سیکل انتقال جای استرادی ...

عزیز دلم غصه نخور. خدا بزرگه. بهت دارو میدن درست میشه گلم انشالله. طب سنتی هم کمک بگیر تونستی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم غصه نخور. خدا بزرگه. بهت دارو میدن درست میشه گلم انشالله. طب سنتی هم کمک بگیر تونستی 

سلاممم عزیزم الانم ازخوشی گریه میکنم وای باورم نمیشه دکترگفت وضعت خوبه توی سونو حتی ذخیرتم بهتره الان 7تافولیکول داری گفت انتقال نداشتی پانکچرت میکردم خداروهزاربارشکر انتقال گفت شنبه میده التماس دعا. 

یک لحظه افتضاح دلم شکست دکترودیدم افتادم به گریه. خدا روقربون برم

سلاممم عزیزم الانم ازخوشی گریه میکنم وای باورم نمیشه دکترگفت وضعت خوبه توی سونو حتی ذخیرتم بهتره الا ...

ای جونم هوراااا. انشالله همین جنین ها برات میگیره و مامان میشی. هیچ وقت از رحمت خدا نباید نا امید شد❤️🤲

ای جونم هوراااا. انشالله همین جنین ها برات میگیره و مامان میشی. هیچ وقت از رحمت خدا نباید نا امید شد ...

اره واقعا درسته قربون خدابرم دلم خیلی شادشدخداکنه هممون مثبت شیم اون دیگه شادیش اصلاقابل وصف نیست. خدابچه های دوستانمونم نگه داره برامون دعاکنه

سلاممم عزیزم الانم ازخوشی گریه میکنم وای باورم نمیشه دکترگفت وضعت خوبه توی سونو حتی ذخیرتم بهتره الا ...

مهربونم خیلی خوشحال شدم پیامتو دیدم .خداروشکر این ماه انتقال داری اره؟ راستی شماره ازمایشگاه میلاد رو داری؟ شما همسرتون dfi دادن ؟

مهربونم خیلی خوشحال شدم پیامتو دیدم .خداروشکر این ماه انتقال داری اره؟ راستی شماره ازمایشگاه میلاد ر ...

سلام وای اره قربونت برم خیلی دعاکن یعنی اوضاعی بودما داخل مطب زار زار گریه کردم دکتردلداری میداد. 

شنبه انتقال میدم الهی من قربونشون برم. خدابه هممون فرزندصالح وسالم عنایت کنه. نه عزیزم ندارم شمارشون میخوای شنبه بگیرم بدم؟ نه همسرم نداد دی اف ای

سلام وای اره قربونت برم خیلی دعاکن یعنی اوضاعی بودما داخل مطب زار زار گریه کردم دکتردلداری میداد.&nb ...

درکت میکنم عزیزم واقعا سخته انتظار...خوب خداروشکر شرایطت خوب بوده که دکترت انتقال میده .امیدوار باش .بخدا اگه لایق باشم همه دوستان منتظرمو دعا میکنم الهی خدا خودش یه نگاه به دل شکسته مون بکنه .اگه بگیری ممنون میشم والا موندم کدوم مرکز خوبه کجا این ازمایش رو بدیم

درکت میکنم عزیزم واقعا سخته انتظار...خوب خداروشکر شرایطت خوب بوده که دکترت انتقال میده .امیدوار باش ...

ازمایش اسپرم منظورته؟ ما خودمون تبریز رفتیم بیمارستان الزهرا دکتر قبول داره معتبره.

ممنون قربونت برم خدادلتوشادکنه اصلا یعنی دعادرحق همدیگه خوبه وگیراست منم سرافطاربرای همتون حمدمیخونم چندتا

ازمایش اسپرم منظورته؟ ما خودمون تبریز رفتیم بیمارستان الزهرا دکتر قبول داره معتبره. ممنون قربونت بر ...

ازمایس اسپرم با dfi .نمیدونم که دوستم بهم جهاد رو معرفی کرده گفت ازمایش های حساس رو اونجا میفرستن خودمم موندم .اره واقعا .قبول باشه خانمی .الهی نتیجه خیرش اول دامن خودتو بگیره 

خیلی داغونم عزیزم خیلی نشستم مطب گریه میکنم.  چرابابا این بار دیگه توی سیکل انتقال جای استرادی ...

عزیزدلم غصه نخور. من اصلا یادم نیست همچین آرمایشی داده باشم. دکتر چی گفت؟ با آمپول نمیشه جبران کرد؟؟