2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045107 بازدید | 684429 پست
ایشالله عزیزم ایشالله. خدارو چه دیدی شاید معجزه شده و بارداری تست نزدی گلم؟  منم پریود سومم &n ...

نه تست نزدم هنوز تازه ۴ روزه نشدم. من تازه میخوام برم واسه شروع داروهای پانکچر. انشالله انتقال میدی و مثبت میشه. ممنونم عزیزم از دعای قشنگت❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مورفو ربطی به ای یو آی نداره.....  تحرک داشته باشه ای یو آی انجام میشه.....  وگرنه ...

سلام اناجان خوبی؟ وای دارم دق میکنم یادته میگفتم ذخیرم کمه گونال پیداکردم پانکچرشدم4تاجنین الان چندماهه منتظرانتقال امروزم دلم شکست خداااا بازپروژسترونم درکمترین مقداره

عزیزم مگه پروژسترون هم چک میشه؟  یعنی نمیشه سیکل رو شروع کنی؟

خیلی داغونم عزیزم خیلی نشستم مطب گریه میکنم. 

چرابابا این بار دیگه توی سیکل انتقال جای استرادیول لتروزل وسینال داد بعدامروز روز11 هستم ازمایش پروژسترون استرادیول نوشت بازم کمترین مقداره پروژسترونم😭😭😭

سلام دوستان عزیزم خیلی تبریک میگم بهتون خوبید نینی هاتون خوبن چ میکنید با بچه داری ی شرح حال بدید شیر خشک میدیدن یا شیر خودتون؟ 

@لی_لا1     عزیزم نینیتون چند کیلو بود اسمشو چی گذاشتی

@shadennn      

@bopo     شما اسمشو چی گذاشتین هفته چندم زایمان کردید 

@مامان_ماهک10   پسر شما چطوره چند روزشه 

سلام عزیز دلم . ممنونم . خودت خوبی ؟ گل پسرت خوبه ؟ امیدوارم بتونم بهش شیر خودمو بدم . خداروشکر پسر ...

ممنون خوبیم شکر خدا

معلومه که میتونی شیر خودت رو بهش بدی من اینقد ناامید بودم هر موقع براش شیشه درست میکردم گریه میکردم که چرا شیر ندارم و سینمو نمیگیره ی بارم سینه جاریمو گرفت چنان مک میزد اینقد حالم خراب شد ۵روز اول من خوراکم گریه بود ولی هر روز میرفتم حموم مایعات زیاد میخوردم قطره شیرافزا دیگه از روز ۴کم‌کم سینمو گرفت 

عزیزم بستگی به بدنت داره من هر دوبار زودتر شدم😂😂😂 در صورتی که اینجا اکثرا دیرتر شدن. من سری اول ب ...

منم سری اول بیست و چهارروزه شدم الان شدم بیست و نه روز...بانو انتقالت واسه چندشنبه میفته