2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلامت باشی عزیزم ممنونم خدا پرنسستوبرات حفظ کنه ویه داداشی خوشگل بده بهش ....معمولا تعداد جنین دخترب ...

مرسی گلم . انشالله بسلامتی تو دلیتو بغل کنین . مگه گرمی زیاد بده ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این ازمایش tpo که همتون میگید جزو ازمایشای ایمنی انعقادیه ؟؟

والا من فقط یکبار ویزیت شدم آزمایش برام‌نوشت اینم جزش بود . فهمیدم‌که بالاس . میگن با دارو کنترل میشه

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون عزیزم😙😙😙 برای نی نیم دعا کن لیاناجون آخه خیلی کوچولو و کم وزنه منم بدون کمکی ... دعا کن بتو ...

یه مادر قوی هستی عزیزم حتما میتونی 

وزن پسرمون چقدر بود موقع تولد؟ چرا کسی نیست پیشت باشه 

هر سوالی داشتی بیا خصوصی تا اونجایی که بلد باشم کمکت میکنم عزیزم چند ماه زودتر من تجربه کردم 😄

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا جون کوچولوی شما بدنیا اومد به سلامتی؟ من خیلی وقته سر نزدم اینجا...

سلام عزیز دلم خوبی نی نیت خوبه 🤩‌بله خداروشکر آذر به دنیا اومد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم سشنبه ویزیت اخرمه گفت تاریخ دقیق ونامه میده برای اول تا ۴ اردیبهشت یکی ازاین روزا... ...همون ۳۵ه ...

اره تقریبا باهم هستیم 

ایشالله واسه شمام به سلامتی بگذره ❤️❤️❤️

خدایا شکرت 
عزیزم آزمایشگاه جهاد دانشگاهی فقط داره من یه شهر کوچیکم

خوب ببین نظر دکترت چیه؟اگر آزمایشگاه خاصی رو مشخص نکرده که دیگه فرقی نداره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چقد گرون شده 😢 چن  دونست ؟ اون سری دکتر برا من ۴۵ دونه نوشت فک کنم

آره متاسفانه خیلی گرونه ،حتی ماما دکتر هم تعجب کرد 

بسته ش ۹۰ تاییه که برای یک ماهه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره متاسفانه خیلی گرونه ،حتی ماما دکتر هم تعجب کرد  بسته ش ۹۰ تاییه که برای یک ماهه

اره برا ی دوره فقط میشه استفاده کرد 

عزیزم ایشالا باهاش نتیجه بگیری 🙏کی میری انتقال ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اااای جاااااانم از مشهد میاین تبریز؟ الهییییییییی ک خستگی راه و ... بزودی زود با مثبت شدن نتیجه تون ...

اره عزیزم چشم حتماباور کنیدهربارکه میرم نائب الزیاره همتون میرم ونمازمیخونم. الهی حاجترواشی دوست عزیزم فاطمه جان. شمااهل کجایی? 

فکرکن خیلی سخته خداخودش بهممون نظرلطف وعنایت کنه. 

آره گلم چرا نشه فقط ترجیحا تا هفته 12 یعتی غربالگری اول پیش همین باش بعدش هر جا دوست داری برو

خیلی خیلی ممنون عزیزم ، لطف کردی پاسخ دادی 🥰🥰🥰😘

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من به علائم والا فکر نمیکنم یه درد شدید گرفتم من میگم شاید از قرصا باشه میخورم یا امپولا این همه درد ...

عزیزم ده تا استردیول یک میل میخوری یا دومیل؟.....به خاطر اینکه ضخامتت بالا نمیرفت ده تا دادن بهت؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم ده تا استردیول یک میل میخوری یا دومیل؟.....به خاطر اینکه ضخامتت بالا نمیرفت ده تا دادن بهت؟

ده تا یه میل من مشکل ضخامت نداشتم بدون دارو همیشه ۹ بود با دارو یه هفته قبل انتقال ۹بود