2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم سمت چپ و راست نافت از نافت سه انگشت به سمت پهلوها فاصله بده بعد تزریق کن. هوا رو هم تا اخر بزن ...

ممنون عزیزم ولی من که تا حالا اصلا اینطوری نزدم 

یا اول هوا رو خارج کردم ، یا اینکه تابه هوا رسیده زدم و آمپول رو به هوا رسیده خارج کردم ، یعنی اون هوا مشکلی ایجاد نمیکنه؟ 

به سمت پهلوها هم نمی زدم 

شما دوطرف زیر ناف نزدین تا حالا؟ 

ممنون عزیزم ولی من که تا حالا اصلا اینطوری نزدم  یا اول هوا رو خارج کردم ، یا اینکه تابه هوا ر ...

نه به من گفتن سمت چپ و راست ناف. رو پهلو نه ها دقیقا با فاصله ی سه انگشت یا دو انگشت از ناف بیشتر هم شد مثلا شد ۴ انگشت هم موردی نداره. من زیر ناف نزدم نمیدونم میشه زد یا نه ولی تو نت بزنی محل تزریق زیر جلدی رو شکم رو، نشون میده. تو کاتالوگش هم خودش نشون داده کجا میتونی تزریق کنی

هوا هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه. من از اول با هواش زدم .تو خود کاتالوگش هم نوشته نیاز به هواگیری ندارد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضخامت آندومترت بالاست واقعا عزیزم ولی بعد زدن آمپول ۶تا ۱۴روز طول میکشه تا پریود شی امکان نداره ۲روز ...

مرسی عزیزم از جوابت  اره الان زینبی جون هم گفتن چهارده روز به دکترم پیام دادم جواب دادن نوشتن سه تا چهارده روز نمیدونم چرا تو مطب شون که بودم احساس کردم گفتن دو روز دیگه پریود میشم. توکل بخدا.

ضخامتم  یعنی خیلی بالاست؟ مشکلیه میگید؟چرا اینجوری شده یعنی

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام بانو سینال خوب نیست؟؟؟من نمیدونستم وگرنه به دکترم میگفتم ی چیز بهتر بنویسه منم اصلا ازتعداد راض ...

رو من جواب نداد عزیزم .بستگی به تعداد ذخیره تخمدانتم داره خوب 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدااات عزیزم. چشم حتما. انشالله به زودی خدا دل خالتون رو شاد شاد کنه. آره استرس واقعا کم نیست. خدا ب ...

الهی امین عزیزم ....من بجای شما ذوق دارم واسه فردا 😍😍😍😍 لپ تپلیتو میبینی 🥰

مرسی عزیزم از جوابت  اره الان زینبی جون هم گفتن چهارده روز به دکترم پیام دادم جواب دادن نوشتن س ...

خیلی به بارداری میخوره ضخامتت شایدم بخاطر اینکه پریود نشدی و ریزش نداشته آندومترت ضخامتش بالاست من امیدوترم پریود نشی و باردار باشی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خیلی به بارداری میخوره ضخامتت شایدم بخاطر اینکه پریود نشدی و ریزش نداشته آندومترت ضخامتش بالاست من ا ...

مرسی عزیزم کاش اینجور باشه ولی با توجه به تستی که دادم خیلی اميدي نیست به باردار بودن مگه میشه بعد یک هفته تست منفی باشه و آدم باردار باشه فقط مگه معجزه باشه. توکل بخدا درکل ممنونم از انرژی خوبت عزیزم الهی به زودی زود مادر بشی عزیزم شما.

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی عزیزم کاش اینجور باشه ولی با توجه به تستی که دادم خیلی اميدي نیست به باردار بودن مگه میشه بعد ی ...

کار خدا نشد نداره الهی که بخواد برات 

الهی آمین

الهی امین عزیزم ....من بجای شما ذوق دارم واسه فردا 😍😍😍😍 لپ تپلیتو میبینی 🥰

سلام عزیزم خوبی؟ میگم تو هفته من حرکت نی نی باید چطور باشه؟ قبلا خیلی لگد میزد اما الان کمتر لگد میزنه حرکتش بیشتر شبیه اینه که یه قسمت از بدنش رو زیر پوست شکمم بکشه مثل از نافم تا ۵ یا ۶ سانت اونور تر. بعضی اوقات هم اصلا از رو شکم متوجه حرکتش نمیشی اما خودم حس میکنم که داره اون تو تکون میخوره. یچیز دیگه این سکسکه که همه میگن دقیقا چطوریه؟ من بعضی اوقات یه چیز ضعیفی حس میکنم مثل اینکه مثلا هر یک ثانیه یه لگد ضعیف بزنه .ایا این همون سکسکه است؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم خوبی؟ میگم تو هفته من حرکت نی نی باید چطور باشه؟ قبلا خیلی لگد میزد اما الان کمتر لگد میز ...

سلام خیلی ممنونم عزیزم ...ازهفته ۲۸به بعد، بعدازهروعده ی غذایی یاخوراکی تویک ساعت باید ۴تا۵بارضربه بزنه اگه توی ۳یاچهارساعت حرکتی حس نکردی یه چیزشیرین باید بخوری به پهلوی چپ بخوابی اگه حرکت نکرد باید بری بیمارستان ...الان چون جاش داره تنگ ترمیشه وممکنه حالت قرارگیریش عوص شده که کمتر حس میکنی ولی همون لیزخوردن حرکت حساب میشه نگران نباش ..سکسکه هم دقیقا همونیه که گفتی انگار هرثانیه یک بار یه نبض میزنه حالا هفته ات بالاتر بره کامل متوجه میشی ..حالا پسرمن سکسکه میکنه عین سکسکه خودمون ،بچه کل بدنش تکون میخوره دست وپامیزنه اون لحظه .

سلام گلم الان که دارم تقویتی هامو میخورم ماه دیگه داروهای پانکچرمو میگیرم قبل عید پاپ اسمیر دادمو از ...

به سلامتی انشالله نتیجه بگیری منم رفتم گفت یه سری ازمایش هات ۶ماه ازش گذشته بازم برام تکرار کرد الان دارم ال دی میخورم انشالله پریود بشم گفت اگهه ازمایش هات نرمال باشه داروهلتو شروع میکنم فکر کنم با هم باشیم شماهم ابن سینا میرید

یعنی من کلا توصارم تخمک کشی وانتقال نداشتم.ففط ازمایشات ایمنی وانعقادی اینا انجام دادم ولنفوسیت ۳بار ...

عزیزم مبارکت باشه

دکترت کی بود؟ من غیر از اون ۵ سالی که هزار جور درمان کردم.مرداد پارسال رفتم میکرو کردم صارم.جنین هام اونجان.دوبار منفی شد انتقالم.جنین هام خوبن.بلاست هم شده بودن.خودم هم تنبلی تخمدان داشتم که الان که آزمایش دادم از نظر هورمونی خوبه شرایطم.نمیدونم چرا دوبار نشد☹😔 واقعا توان چند ماه صبر کردن رو ندارم.تازه اگه مرداد بگذره باز باید پول بدم برا نگهداری جنین های فریز شده ام.البته دکترم پیش مشاوره ژنتیک هم فرستاد.آزمایشهاش حدود ۴ تومن میشه فعلا اونو نرفتم.