2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست جونی های عزیزم 

دوستان یه زحمت دارم براتون، یکی از مامان های اینجا سلفری داده ریسک سندروم داون زدن، بنده خدا با هزار مکافات بعد از چند بار پانکچر و انتقال مثبت شده، خیلی دعا کنین آمنیوسنتز جوابش سالم باشه،این بنده خدا امکان ivf مجدد نداره... 

واقعا دلش شکسته... خیلی گناه داره، میدونم نفس تک تک تون حق هست و خدا دعای شما رو مستجاب میکنه، دعا کنین بچه اش سالم باشه و به سلامت به دنیا بیاد

چه جالب من اولین بار هست شنیدم گلم

عزیزم دارو کابرلین که برای افراد هایپر داده میشه رو من اشتباها دو تا دوز خوردم. احتمالا این باعث شد اثر آمپول مانع از آزاد سازی کم بشه و تو سیکل بودم دوباره آمپول مانع از آزاد سازی زدم شکر خدا بقیه موند. البته سایز فولیکول های من خیلی بزرگ بود.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنون عزیزم😙😙😙 برای نی نیم دعا کن لیاناجون آخه خیلی کوچولو و کم وزنه منم بدون کمکی ... دعا کن بتو ...

انشالله صحیح و سالم به دنیا میاد 😍😍😍 توام بهترین مامان دنیا میشی براش خیالت راحت ، رود زود هم تپلی میشه🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
جواب دادم عزیز دلم

سلام زینب جون. من یادتونه گفتم پریودم عقب افتاده آزمایش بارداری هم جمعه پیش دادم منفی بود یعنی پنج روز پیش. این باید پریود سوم بعد پانکچرم میبود که هنوز اتفاق نیفتاده فردای روزی که آزمایش بتام منفی شد رفتم دکتر سونو کرد و خداروشکر کیست نداشتم دکتر گفت ایرادی نداره گاهی اوقات پیش میاد از بهم ریختن هورمونها.

ضخامت آندومترمم 12.5 بود ولی تو سونو هم گفت رحمت یه حالتی به اوایل بارداری هم شبیه هست ولی در کل بهم دوتا آمپول پروژسترون داد که تویه سرنگ بزنم گفت احتمالا دو روز بعدش پریود میشم ولی الان روز چهارم از زدن آمپولمه و هنوزم پریود نشدم اخه چرا اینجوریه چرا با وجود آمپول هنوز پریود نشدم خیلی نگرانم دلم میخواست زودتر انتقال میدادم موندم توحکمت  خدا که اول که قرار بود اسفند انتقال بدم نشد خوردم به تعطیلات الانم که قرار بود فروردین انتقال بدم اینجوری شده و پریود نمیشم. چه کنم من آخه 🙃

من اصلا سابقه اینجوری عقب انداختن رو نداشتم همیشه پریودم به موقع بود 

در اندک من تویی فراوان یارب..