2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اه چه بد خب من اگه شنبه یا سه شنبه پری نباشم باید با پزشک جایگزینش ویزیت بشم نمیخوام. حالا این پریود ...

چرا من رو پزشک حساس نیستم. اینجا میبینم خیلی بچه ها حساسن. من کارم اشتباهه؟ اخه خوبی مرکز برا من اینه که هر روزی ک بخوای یه دکتر هست  اینجوری لنگ نمیمونه ادم که اون روز نیس دکترو ... 

نگران شدم یکم که شاید کار منم درست نیس و ی دکتر ثابت داشته باشم بهتره؟؟؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم انتقال و پانکچر فرقی نداره. برا هر دو به من میگفتن روز سوم پریود بیا

مرسی عزیزم🙏🏻❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دکترمن گفته ازاول تاسوم برم سونو برای انتقال

پس فرقی با پانکچر نداره

مرسی عزیزم🙏🏻🙏🏻

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چرا من رو پزشک حساس نیستم. اینجا میبینم خیلی بچه ها حساسن. من کارم اشتباهه؟ اخه خوبی مرکز برا من این ...

نه گلم نگران نشو ولی خب این که هر دفعه بری با یکی رو من دوس ندارم و خب من اگه طرازی رو انتخاب کردم مثلا تحقیق کردم اگه قرار باشه نباشه پس چرا باهاش ویزیت میشم به نظرم بعضیا واقعا کارشون رو خوب بلدن توی ابن سینا هم خوب و بد داره اگه تا حالا اذیت نشدی و همه چی برات خوب پیش رفته استرس نداشته باش اصلا ببخش نگرانت کردم گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه گلم نگران نشو ولی خب این که هر دفعه بری با یکی رو من دوس ندارم و خب من اگه طرازی رو انتخاب کردم م ...

واااای نه عزیزم منظورم به شما نبود اصلا. کلی گفتم چون زیاد شنیدم اینجا از بچه ها برا همین یه لحظه برام سوال شد که شاید اشتباه می کنم. 

بازم خیییییییییییلی ممنونم جواب دادی گلم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واااای نه عزیزم منظورم به شما نبود اصلا. کلی گفتم چون زیاد شنیدم اینجا از بچه ها برا همین یه لحظه بر ...

میدونم منظورت من نبود گلم ولی میگم نگران نباش اگه همه دکترای مرکزتون خوبه پس استرس نداشته باش من چون مطمین نیستم که همشون خوبن استرس دارم. فدات انشالله که همه چی برات خوب پیش بره😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میدونم منظورت من نبود گلم ولی میگم نگران نباش اگه همه دکترای مرکزتون خوبه پس استرس نداشته باش من چون ...

ان شاالله همچنین برای شما عزیزم  

به به شادن جون  مبااااارکه روی گل پسرمون رو دیدی  تبریک میگم  انشاالله همیشه کنار ...

ممنون عزیزم😙😙😙 برای نی نیم دعا کن لیاناجون آخه خیلی کوچولو و کم وزنه منم بدون کمکی ... دعا کن بتونم خوب ازش مراقبت کنم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ایشالا عزیزم خیلی روزای بدیه کاش تموم بشه ما هم باردار بشیم خدا بهمون رحم کنه ..یکماه قبل انتقال شرو ...

سری های قبل هم پیاده روی میرفتم چه فایده 

خدا نخواد نمیشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
لی لا جون تا میتونی بخواب و استراحت کن نی نی ایشالا بیاد همون یک ساعتم نمیتونی بخوابی😂😂

لیانا جون کوچولوی شما بدنیا اومد به سلامتی؟ من خیلی وقته سر نزدم اینجا...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
قوربونت اره عزیزم بادی بخر چون بلاخره کولر می زنین بهتره داشته باشن

مامان ماهک جون پسر شما بدنیا اومد به سلامتی؟ من خیلی وقته سر نزدم اینجا...

ممنون عزیزم😙😙😙 برای نی نیم دعا کن لیاناجون آخه خیلی کوچولو و کم وزنه منم بدون کمکی ... دعا کن بتو ...

مبارک باشه شادن جون، مطمئن باش به خوبی میتونی ازش مراقبت کنی عزیزم...

اه چه بد خب من اگه شنبه یا سه شنبه پری نباشم باید با پزشک جایگزینش ویزیت بشم نمیخوام. حالا این پریود ...

عزیزم شما هر روز هفته پریود شی میتونی شنبه یا سه شنبه ویزیت شی مگر اینکه سه شنبه عصر یا چهارشنبه باشه. اونم من گفته بودم میخوام با شما ویزیت شم گفت باشه اگه روز چهارت شد هم بیا، موردی نداره. 

الانم تعطیلات تموم شده دیگه میاد انشالله. من پارسال یه بار فقط اون وسط‌ها با پزشک جایگزین ویزیت شدم که اونم چون شنبه بین تعطیلی بود طرازی نیومد. تازه به نظرم دکتر محمدزاده اگه اشتباه نکنم خیلی هم خوب بود. چون بعدا طرازی نظرش با داروهای اون یکی بود. در حالیکه از تجویزهای دکتر انتقال اولم که مختار بود در عجب بود. 

بعد اینکه من یه بار چک کردم. اکثر دکترهایی که تو روزهای طرازی هستن خوبن. امیرعجم فقط در حد ویزیت اوله.