2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
یک هفته هست میخورم یعنی شمام برعکس روزا شبا بد خواب شده بودی؟ 

خب تا چند روز دیگه خوب میشی آره منم روزا همش گیج خواب بودم ولی شبا تا ۳ یا ۴ راحت بیدار بودم ولی الان بهترم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتن خوبه یعنی عالی و گرید a نیستن. گرید ab دارم.  من رویان میرم. قرار شده سه روزه انتقال بدن ...

عزیزم سه روزه منظورت اینه فریز نمیکنن یعنی همون فرش یا نه فریزه ولی بلاست نمیکنن و انتقال میدن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
گفتن خوبه یعنی عالی و گرید a نیستن. گرید ab دارم.  من رویان میرم. قرار شده سه روزه انتقال بدن ...

انشالله اینبار بعد این همه تلاش بگیره برات و مثبت بشی به حق همین ماه عزیز. من که یک بسته است جنین هام پنج تایی دوروزه همه رو با هم قراره برام انتقال بدن ولی دکتر زنانم بهم گفت امید نداشته باش برام هیسترو هم نکرد گفت ارزش بیهوشی نداره 😔 چه میدونم بالاخره که باید انتقال بدم ولی من دوست دارم بلاست بشه حالا بعد ماه رمضون رژیم رو شروع کنیم احتمالا که باز ابان اینا برم تو سیکل تا خدا چی بخواد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

من نمیدونم چرا انقدر خونریزیم کمه کلا امروز چند تا پد گذاشتم. ال دی خوردم سیکل دومه بعد پانکچرمه عجیب نیست انقدر کم شده خونریزیم؟ کلا از دیشب تا الان. خیلی کمه و بیشتر شبیه خون آبه و قهوه ایه. من بعد پانکچر قشنگ پریود شدم. الان چرا اینطور شده😐

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آزمایش کاریوتایپ انجام دادی؟نمیدونم چرا دیگه امید به این دکتر ندارم افسرده شدم 

اره عزیزم ایمنی انعقادی کاریوتایپ انجام دادم 

هیسترو هم کردم‌

منم حس میکنم خیلی سرش شلوغ شده سرسری انجام میده اوایل آمار مثبتاش خیلی بیشتر بود 

روز انتقال به ما گفتن ۱ مرکز باشین 

۵ تا پانکچر داشت و دو تا انتقال 

دیگه همه دکترای مرکز کارشون تموم بود رفته بودن این تازه ساعت ۶ اومد گفت سر عمل بودم 

ینی همه رو تا ۷ انجام داد رفتیم  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
منم دقیقا همین سوال رو می خواستم بپرسم منم انتقال جنینم بعد ماه رمضون هست حالا نمی دونم روزه بگیرم ی ...

عزيزم روزه براي زن باردار وشيرده واجب نيست  من دكترم كفت زماني كه براي انتقال استراديول ميخوري بايد روزي ٨ تا ٢٠ ليوان اب بخوري وروزه نگيري 

نمیدونم والا خدا ممنون کنه دیروز رفتم پیش دکتر برام آزمایش کاریوتایپ و اعتقادی و ایمنی نوشت با هیستر ...

مگه تازه انتقال منفی نداشتی اخه منم تازه منفی شدم روز سوم پریودیم بعد اینکه داروهام روقطع کرده بودم رفتم مطب ولی منشی نزاشت برم پیش دکتر گفت فقط کسایی ک مثبت شدن کسایی ک منفی شدن پریودی دوم بیان فقط .میخواستم بگم واسم ازنایش ایمنی انعقادی بنویسه راستی انتقال چندم بود منفی شدی؟

دقیقا شوهر منم میگه بدنت ضعیف میشه این همه پول خرجمون شده ریسک نکن، حالا من میخام اگه بشه یک هفته اش ...

اره نظرمنم همینه منم ده روز بعدش پریود میشم ده روز اول رو می گیرم بعد از دکترم می پرسم انشالله جفتمون موفق میشیم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
منم برام سواله ولی دلم میخوادبگیرم براهمین هم میخوام بعدماه رمضون انتقال بدم.میگم همگی ازدکترامون بپ ...

اره عزیزم انشالله که برای هممون مثبت بشه 

عزيزم روزه براي زن باردار وشيرده واجب نيست  من دكترم كفت زماني كه براي انتقال استراديول ميخوري ...

اره ولی من ده روز بعد ماه رمضون پریود میشم تازه می خوام سیکل انتقال رو شروع کنم بعدش نظر دکترم رو می پرسمم بینم اون چی میگه 

عزيزم روزه براي زن باردار وشيرده واجب نيست  من دكترم كفت زماني كه براي انتقال استراديول ميخوري ...

شما کی انتقال میدی مکمل دکتر بهت چی داد