2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
عزیزم برا تهوعت دارو ندادن؟  چون بهتره بهت فشار نیاد.....  برا من سیرابی خیلی جواب میداد ...

برای تهوع گفت ب۶ بخورم فقط ... ولی تا ۱۲ ساعت جواب میده و حالم خوبه ...🤦‍♀️🤦‍♀️ 

میفرستم برن برام سیرابی بگیرن ، الان مامانمم میگفت سیرابی خیلی خوبه ، مررسی عزیزم 😍😍 

راستی من ۱۰ اسفند جنین ۵ روزه انتقال دادم 

به نظرتون الان قلبش میزنه ؟ بعداظهر قراره برم سونوگرافی

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
چقدر خوشحال شدم .. الهی مبارکت باشه منم امروز روز 13 انتقالمه صبحی رفتم تیتر بتا دادم گفتن عصری آما ...

عزیزم.مطمئنم مثبتی منم روز ۹ و ۱۰ لک قهوه ای دیدم.دو تا جنین بلاست برام انتقال دادن.بیمارستان لاله پیش فریبا یوسف نژاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزيزم پس چرا ميگن دوجنين يا بيشتر شانس كرفتن زياد ؟ يعني هرجي تعداد بيشتر باشه رحم بهتر جوابگو ...

نه عزیزم هر جنین یک شانس حساب میشه 

وقتی تعدادش بیشتر باشه بهتره 

ایتجوری هم نیست که الان انتقال بدی صد در ص  مثبت میشه گلم ، پس تعداد که بیشتر باشه فرصت انتقال هم بیشتر میشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اصلا نگران نباش عزیزم  دیگه تو آزمایش بالاخره بعضی موارد دیده میشه که اونم دکتر خودش حواسش هست& ...

انشالله عزیزم. انشالله شماهم بارداری شیرین و سلامتی داشته باشید😘

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
من ابن سینا میرم گفتن تا چهاردهم نیستن ولی رویان رو نمی دونم 

منم الان زنگ زدم ابن سینا که برا کلینیک آندو وقت بگیرم گفتن ۱۰ زنگ بزنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی مبارکه عزیزم 😍😍😍🌹🌹🌹 دیگه مامان شدی گلم😍😍  منم با این که بتا بالا بود دوباره رفتم ...

مهلا جان بتا برات چند بود هر دو بار که رفتی.الان چند وقته هستی؟بچه ها من دیروز غذا میخوردم حالم بعد میشد ولی الان اینجوری نیستم همش فک میکنم نکنه اتفاقی افتاده

اره عزیزم دوباره رفتم آزمایش دادم ، اون موقع بتا افزایش داشت 🥰🥰 برام دعا کن دوستم این لکه بینی هم ...

ان شاءالله به سلامتی باشه عزیزم ،

به امید خدا نی نی  نازت رو به سلامتی و شادی بغل میگیری و این دوران رو به خوبی سپری میکنی🌹🌹🌹

اصلا به خودت استرس وارد نکن لکه بینی  رو معمولا همه دارند 

ان شاءالله بعد از ظهر با خبرای خوب میای گلم😍😍😍

منتظر خبرت هستم عزیزم❤❤

چیکا جون من هیچ حسی تو رحمم ندارم.همش فک میکنم نکنه چیزی توش نیست.

عزیزم چیه یعنی میخوایی الان برات ملق بزنه؟؟؟؟ 

چرا نباشه؟؟؟؟ 

عزیزم + فکر کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مهلا جان بتا برات چند بود هر دو بار که رفتی.الان چند وقته هستی؟بچه ها من دیروز غذا میخوردم حالم بعد ...

عزیزم من روز ۱۵ و ۱۷  انتقال، آزمایش دادم 

که دفعه ی اول ۳۵۰۰ شد و دفعه دوم  حدود ۷۰۰۰ شد 

من ۱۶ اسفند جنین بلاست انتقال دادم 

نگران علائمت نباش  اولش بیشتر به خاطر هورمونها هست 

دیگه مامان شدی گلم😍😍 از این به بعد علایم بیشتر هم میشه😁

ممنون عزيزم پس چرا ميگن دوجنين يا بيشتر شانس كرفتن زياد ؟ يعني هرجي تعداد بيشتر باشه رحم بهتر جوابگو ...

عزیزم خوب دکترا بر اساس شرایط مادر و رحم و شرایط جنین تعداد رو تعیین میکنن... 

خوب شما که مشکل تو بارداری نداری و تعیین جنسیت بوده شاید تعداد بیشتر اتفاقا برات خوب نباشه چون احتمال چند قلویی بالا میره..... 

شما اینو به کارت و جنین شماست بسپار..... 

ببین مثلا دوستمون سه قلو باردار بوده مجبور شده تو دو مرحله ریداکت کنه و کلی ریسک داشته باشو شکر خدا دردونش مونده و انشالله به سلامتی زایمان میکنه..... 

پس چند قلویی کلا ریسک داره و فکر نکنین که راحته..... 

پس انشالله همین یه دونه میگیره به لطف خدا.....