2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044584 بازدید | 684400 پست
من هنوز سونو نرفتم جیگر تازه امروز دارم میرم ببیتم چه خبره ، دل تو دلم نیست 😣  ولی مرررسی باب ...

عه من فکر کردم مثل چیکا جون شما هم سونوی ساک رفتی 😁

ان شاءالله که سونوی قلب میری و خیالت راحت میشه😍😍

ولی یادمه یک آزمایش دیگه رفتی که حدود ۶۰۰۰ بودی درسته؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والله خيلي اذيتم كردن سر اين جواب شوهرم كلي بهشون توپيد گفتن يا غروب يا فردا صبح 

ان شاءالله با خبرای خوب میای گلم نگران آزمایشت نباش 

الان دیگه باید منتطر صدای قلبش باشی😍😍😀

چقدر خوشحال شدم .. الهی مبارکت باشه منم امروز روز 13 انتقالمه صبحی رفتم تیتر بتا دادم گفتن عصری آما ...

ان شاءالله به سلامتی باشه نرگسی جون 😍😍

منتظر خبرای خوبت هستیم گلم😍😍😍😍

من از موقعي كه اقدامم ميخورم اين قرصو براي تنبلي تخمدان تجويز ميشه انسولين بدن رو تنظيم ميكنه

مرسی از توضیحت عزیزم. الان پیام دادم به دکتر دوباره برای اینکه گفته بود چربی و شیرینی واسه انزیمها نخورم،نمیدونستم غذا چی بخورم این دوروز همش سوپ خورده بودم و شوهرم هی غر میزنه که تو همینجوری لاغر و ضعیف هستی حالا با این مدل غذا خوردن بدتر میشی. گفتم از دکتر باز بپرسم چی میتونم بخورم که یکم دستم باز شه، که دکتر  نه تنها دستمو باز نکرد بلکه به مواردبالا کم کردن نمک رو هم اضافه کرد. من این چندروز همش در حال خوردن خیار و چاقاله با نمک زیاد بودم🤦🏼‍♀️خدارحم کنه😕

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
سحر جون شما کی انتقال دادی و کی میری برای سونوی قلب ؟

مهلا جون من ۱۳ اسفند انتقال دادم و دکتر برای ۱۴ فروردین گفته برم برای سونوی قلب به امید خدا. 

والا اصلا نمیزاره به چیزی فکر کنم 😂😂  به نظرت ۶ هفته طبق تاریخ پریود تموم شده قلبش الان میزن ...

ان شاءالله با خبرای خوش میای عزیزم 

اگه اشتباه نکنم تورک آنا ی عزیزمون  چند روز پیش میگفت  از روز ۳۰ انتقال به بعد طبق گفته ی دکترش دیگه نشون میده 

البته به سن جنین هم ربط داره زودتر هم شنیده میشه

شما  که ۱۰ اسفند انتقال دادی ان شاءالله با خبرای خوب بیای ما رو خوشحال کنی 😍😍😍 

ان شاءالله به سلامتی باشه نرگسی جون 😍😍 منتظر خبرای خوبت هستیم گلم😍😍😍😍

عزیز دلم

ممنونم . 6 ساله منتظرم ❤ برام خیلی دعا کنین دلمون شاد بشه 🙏

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
مهلا جون من ۱۳ اسفند انتقال دادم و دکتر برای ۱۴ فروردین گفته برم برای سونوی قلب به امید خدا. 

به سلامتی باشه عزیزم 😍

ان شاءالله میری و صدای قلبش رو میشونی و ما رو خوشحال میکنی سحر جون😍😍😍

فکر کنم  شما ساک رو رفتی دیدی درسته؟ 

راستی  جنینات چند روزه بودن گلم ؟ 

به سلامتی باشه عزیزم 😍 ان شاءالله میری و صدای قلبش رو میشونی و ما رو خوشحال میکنی سحر جون😍😍😍 ف ...

مرسی عزیزم. برام دعا کنید. تو ازمایش انزیم کبدیم یکی از ایتم ها ده تا بالاتر از رنج بود خیلی نگرانم. 

۲۷ اسفند که میشد روز۱۴ انتقال ساک رو دیدم خداروشکر. جنین های من سه تا ۴ روزه بودن

عزیز دلم ممنونم . 6 ساله منتظرم ❤ برام خیلی دعا کنین دلمون شاد بشه 🙏

انشالله که امروز دلت شاد میشه و مامان شدنت رو با همسرت جشن میگیرید.