2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
همسرم تعدادش خوبه ولی مورفولوژی یک و حرکتش آ صفر. خیلی این چند سال دارو خورد کلی دکتر رفتیم ولی یکذر ...

آزمایش ایمنی انعقادی بده

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
آزمایش ایمنی انعقادی بده

دادم عزیزم خداروشکر گفتن مشکلی ندارم حتی این آخری رفتم پیش دکتر زرنانی ایشون هم نامه دادن بدم به دکتر توش نوشته بودن هیچ مشکلی نداره از نظر ایمنی ....

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دادم عزیزم خداروشکر گفتن مشکلی ندارم حتی این آخری رفتم پیش دکتر زرنانی ایشون هم نامه دادن بدم به دکت ...

من تیروئیدم کم کاره که با قرص حل شده الان و پرولاکتینم بالا بود که اونم ابان اومده پایین خداروشکر دیگه مشکل خاصی نداشتم

عزیزم من با این عطسه کردنام دیگه میدونم باردارم😂روزی چند بار عطسه میکردی؟

من حدودا روزی ۵ بار تا ۱۰ بار 😂😂

الانم هنوز عطسه دارم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

انشالله که نی نی تو دلت لانه گزینی کرده خیالت راحت 😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دادم عزیزم خداروشکر گفتن مشکلی ندارم حتی این آخری رفتم پیش دکتر زرنانی ایشون هم نامه دادن بدم به دکت ...

تا حالا ای وی اف کردی؟ ازمایش ایمنی انعقادی رزاقی کامل مینویسه 

شما ازمایشاتون کامل بود؟

من دوتا حاملکی پوچ داشتم تازه متوجه شدم ایمنی بدنم مشککل دارم میخام برم ازمایش بدم 

شما ازمایشاتو چقد شد هزینش

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
الان شما بارداری بسلامتی درسته ؟

باردارم ولی قلبش انگار تشکیل نشده بازم باید سقط کنم  

مرسی عزیزم از اینکه تجربتو در اختیارم گذاشتی گلم من جنینام آماده انتقالن پانکچرم انجام شده دیگه عملا ...

عززیزم پس به سلامتی میری انتقال میدی برای سال دیگه نی نی تو بغلته انشالله 😍😍😍 

شوهر منم دقیقا فتخ عمل کرده بوده 🤣🤣 اینا فکر کنم دکترشون خوب نبوده 🤭🤭🤭 بیشتر زده خرابشون کرده 🤦‍♀️ ببین از الان شروع کن به روزی نیم ساعت پیاده روی و ورزش ، خیلی روی انتقال جنین تاثیر داره

من مطمئنم امسال مامان میشی 🥰🥰🥰🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
تا حالا ای وی اف کردی؟ ازمایش ایمنی انعقادی رزاقی کامل مینویسه  شما ازمایشاتون کامل بود؟ من د ...

اتفاقا اولین آزمایشای ایمنی که دادم اونموقع دکترم دکتر رزاقی بود قیمتش خیلی یادم نی چند سال پیش بود فک کنم هفتصد هشتصد تومن شد بعد دوباره امسال رفتم پیش دکتر زرنانی که متخصص اینکاره اونم باز کلی برام آز نوشت که یک میلیون شد. 

یکبار آی وی اف کردم پیش دکتر عارفی که منفی شدم الان مرکز مام میرم انشالله بعد تعطیلات انتقالمه امید بخدا انشالله اینسری به نتیجه برسم.

اتفاقا اولین آزمایشای ایمنی که دادم اونموقع دکترم دکتر رزاقی بود قیمتش خیلی یادم نی چند سال پیش بود ...

حتمااااااااااااا عزیزم مادر میشی 

ببخشید اشتباه تایپی کردم

اتفاقا اولین آزمایشای ایمنی که دادم اونموقع دکترم دکتر رزاقی بود قیمتش خیلی یادم نی چند سال پیش بود ...

سری پیش دکتر عارفی بهم پردینزون هم داد نمیدونم چرا حتی دوبار سرم انتی لیپید هم زدم ولی مرکز مام گفت لازم نداری من باز ترسیدم گفتم نکنه اشتباه کنن رفتم متخصص ایمنی که اونم ببینه ازمایشامو که یکبار دیگه برام یسری آز نوشتن که خداروشکر انگار نرمال بوده و گفتن احتیاج به هیچ دارویی ندارم.

من میخام ازمایشای ایمنی انعقادی رو کامل بدم بهم گفتن 2/5هزینشه 

کاش زودتر متوجه میشدم 

امیدوارم. به حق امام حسین بار اخر باشه بری دکتر توهم دعاکن قلبش برام بزنه

سری پیش دکتر عارفی بهم پردینزون هم داد نمیدونم چرا حتی دوبار سرم انتی لیپید هم زدم ولی مرکز مام گفت ...

سرم ای وی ای جی با انتی لیـپید فرق داره؟ تو انوکسا تو بارداریات میزنی

باردارم ولی قلبش انگار تشکیل نشده بازم باید سقط کنم    

چند هفته ای ؟ انشالله عزیزم تشکیل میشه نیاز به سقط پیدا نکنی میفهممت منم یکبار حاملگی پوچ داشتم انشالله اینبار تجربش نکنی با ای وی اف باردار شدی؟

سرم ای وی ای جی با انتی لیـپید فرق داره؟ تو انوکسا تو بارداریات میزنی

انگار این سرم ها هردو یکارو میکنن ولی مرکز مام اصلا قبول نداره این سرم ها رو و میگه کلی عوارض ناجور داره و میگه هنوز اصلا اثبات نشده که تاثیر مثبتی میزاره واقعا یا نه و میگن هنوز در حد مقاله. بله انوکسا هم داشتم  روتینشون بود میدادن