2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام به روی ماهت. خوبی عزیزم؟ نی نی خوبه؟ بوپو جون تکونای نی نی شما آرومه یا محکم؟ نازنین جون، شادن ...

عزیزم خوبی لیلاجون حرکتای نینی من مثل لیزخوردن ویه ضربه ی محکمه یهو طوری حرکت مبکنه که شوکه میسم گاهی هم خیلی کم واروم انگار با ارنجی پایی چیزی میکوبه نمیدونم کجاشه 😐منم کمردرد دارم شدید ولی دیروز تو nstگفتن که انقباص نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز 9 انتقالمه... وای  یکی دور پیش و الانم یه گرفتگی عجیبی ناحیه رحم و پشتم احساس میکنم مع ...

عزیزم نگرانی نداره ، اینا همه عوارض داروهایی که مصرف میکنیم ،متاسفانه طبیعیه 😊😊 

و اصلا نمیشه به این که مثبت یا منفی شدید ربط داد ، انشالله میرید آزمایش و جواب مثبت میگیری و همه مارو خوشحال میکنید . 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ممنون عزیزم والا چنان عطسه ای میکنم که نگو شانس منه حالا که انتقال دادم توکل بخدا خودش کمکم کنه دلم ...

منم عطسه میکردم 😂😂 الانم هنوز عطسه میکنم 

بچه ها میگن یکی از علائم بارداریه 🤭🤭🤭

عزیزم علائم چی داشتی تاروز پنجم انتقالت ؟ 

من فقط یه بار کمر درد گرفتم ، اونم نصف شب وگرنه هیچ علامتی نداشتم تا همین الانش هیچ علامت بارداری ندارم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم این که مثبته ، مبااارکت باشه 😍😍😍😍 

برای سال تحویل با نی نی ها بشین سر سفره 🥰🥰🥰 چند تا چنین داشتی ؟

ولی اندفعه خواستی بیبی چک بزاری بیشتر از ۳ قطره نریز که اینجوری رنگ پس نده 😂😂