2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام به روی ماهت. خوبی عزیزم؟ نی نی خوبه؟ بوپو جون تکونای نی نی شما آرومه یا محکم؟ نازنین جون، شادن ...

قربونت برم . ما هم خوبیم . درد پریودی رو من تقریبا یه هفته است دارم . میاد و میره ☹ کلا تکون هاش کم شده و بیشتر وول میخوره تا ضربه . دیشب که منو سکته داد صبح خوب شد الان دوباره کم کم شد حرکتهاش نمیدونم چرا اینطوری میشه . من دیگه فعلا سونو ندارم . حرکت نی نی شما هم کم شده ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ۱۰بی چک زدی مثبت شد؟

من با بی بی چک فهمیدم مثبت شدم ولی دکترم مجبورم کرد تا روز ۱۴ صبر کنم بعد آزمایش اصلی دادم ، یکم سر زیادم 😅😅 تو بزار همون یک راست برو آزمایش 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
روز چندم بی بی چک زدید دهم فقط یعنی قبل ش نزده بودی ک منفی شده باشع؟

چرا من روز ۵ زدم یه هاله افتاد که مشخص نبود ، به زور نور میدیدی ، روز ۷ زدم خط دوم رنگ افتاد البته بازم خیلی رنگ بالایی نبود  ، که رفتم ازمایش دادم ۱۰۲ بود ، بعدش دیگه صبر کردم تا روز آزمایش 

اصلی ، چون به دکترم گفتم بیبی زدم کلی دعوام کرد که چرا استفاده کردی و تا ارو آزمایش صبر کن 

من آدمی هستم که اگه بیبی چک منفی هم میشد میگفتم دوباره منفی شدم و خودمو داغون نمیکردم ، به خاطر همین میگم تا روز ۱۰ صبر کن ، چون بعضی ها تار روز ۱۵ و ۱۴ بتا وارد ادرارشون نمیشه و با آزمایش نشون میده ، خواهشا استفاده نکن و صبر کن ، چون اگه منفی بشی اعصابت میریزه به هم و همش فکر منفی میکنی ☹

ای بابا پس توام حسابی اذیت شدی 😔😔  خیلی مواظب خودت باش عزیزم  منم الان ۵ روز مراعات &n ...

مرسی عزیزم حالا چند روزی مواظب باش تا ایشالله قطع بشه. امان از این شوهرا که فکر می کنن دارن کمک می کنن و کار خونه انجام می دن 😂😂😂

چرا من روز ۵ زدم یه هاله افتاد که مشخص نبود ، به زور نور میدیدی ، روز ۷ زدم خط دوم رنگ افتاد البته ب ...

واسه منم صبح هاله نداشت ۶صبح زدم یه خط بود خوابیدم تا ۱۰ پاشدم دیدم هاله ی خیلی خیلی کمی مشخصه ولی همه میگن بعد ده دقیقه هاله بیفته درست نیست منم ناامید شدم

هاله بعد چند ساعت افتاد یاهمون لحظه افتاد؟

حدود ۳۰ ثانیه بعدش افتاد ، به خدا دارم اینارو بهت میگم عذاب وجدان دارم 😂😂 ترو خدا برو بشین سرجات دختر 🤭🤭🤭🤭 یه چند روز صبر کن ، بتا هر ۴۸ ساعت دو برابر میشه ، با هر روز بیبی چک گذاشتم به نتیجه مطلوبی نمیرسی ، بدن هر آدمم با بقیه فرق داره 

مثلا خواهر شوهر من میگه من هیچ وقت بیبی چک بارداریشو نشون نمیده ، ۳تا بچه داره ، همیشه بیبی چک منفی شده ولی رفته آزمایش داده باردار بوده 

پس خیلی روش حساب نکن 🙂

سلام دوستان  در چه حالید ؟  شادن جون رفتید سونو ؟  لی لا جان شما چطورید ؟ سونو داش ...

سلام عزیزم دلم مرسی که حالمونو میپرسی فداتشم من منشن نمیشم یه وقت نبینم پیاماتونو شرمنده میشم ...اره خداروشکر  امروز عوض دیروز کلی ورجه وورجه کرده مارو دوس دارن بترسونن ☺

مرسی عزیزم حالا چند روزی مواظب باش تا ایشالله قطع بشه. امان از این شوهرا که فکر می کنن دارن کمک می ک ...

اره خیلی بانمکه کاراش ، از صبح خونه درگیر کاراست ، بازم خونه ریخت و پاشیده 😂😂 داره غر میزنه چرا جمع نمیشه ، منم میگم کار خونه همینه تمومی نداره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ تاحالا فکر میکرده من ۳ ساعته خونه جمع میکنم یعنی کار راحتیه 😅😅 

توام مواظب خودت باش جیگر 

واسه منم صبح هاله نداشت ۶صبح زدم یه خط بود خوابیدم تا ۱۰ پاشدم دیدم هاله ی خیلی خیلی کمی مشخصه ولی ه ...

عکسشو آپلود کن تا بهت بگم درسته یا نه ؟ من متخصص شدم تو بیبی چک 🤭🤭🤣

ببین عزیزم هیچی چیز در ای وی اف نشونه خوب یا بد بودن اوضاع نیست ، خدایش اینو دارم دوستانه میگم ، چون ...

ممنون عزیزم والا چنان عطسه ای میکنم که نگو شانس منه حالا که انتقال دادم توکل بخدا خودش کمکم کنه دلم شاد بشه