2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
بنظر من ضرر نمیکنی حداقل میفهمی مشکل داری یا نه و بعدش اگه منفی شدی عذاب وجدان نمیگیری ای کاش این از ...

ممنونم. هزینه اش نمیدونی چقدر میشه حدودا؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اره ۲۳ اسفند حرکت نی نی کم شد شک کردم رفتم ان اس تی دیدم انقباض دارم فشارمم یهو رفت بالا ...

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک خیلی تبریک میگم غصه زردی نخور اکثر بچه ها درگیرش هستن حسابی لذت ببر از وجودش 

راستی هفته چندم سز شدی وزن دختر کوچولوت چقد بود اسمشو چی گذاشتی ؟

منم چند روز پیش به خاطر انقباض دمتر بخیمو باز کرد گفت میتونی طبیعی زایمان کنی منم منتظرم دردام شروع بشه شنبه هم گفت بیا برا معاینه ی سانت دهانه رحمم باز شده 

بنظرم اینکه افتاده تو ماه رمضون رو به فال نیک بگیر. یادمه پارسال اکثر دوستانی که ماه رمضون انتقال دا ...

منم دوست ندارم ماه رمضون باشه بعدش میرم اخه نه میشه روزه بگیرم نه میشه نگیرم دلم راضی نیس انگار

یا رب العالمین
حالا انتقالت برای کی هست من که گفتن برو پریود دومت بیا که میشه توی ماه رمضون میخوام اگربشه بزارم بعد ...

پریود دوم بعد پانکچر برا خیلیا عقب میفته منم اگه عقب بیفته بعد ماه رمضون میشه اگرنه زودترمیشه.

یا رب العالمین
عزیزم لک لانه گزینی قبل مثبت شدن بی بی چک هست چون تا وقتی لانه گزینی نشهhcgتولید نمیشه تو خون و ادرا ...

عزیزم ایشون روز ۸ ان تازه که معمولا همه خانمها تو همین روزا لک لانه گزینی میبینن و بعدش دیگه اصلا ممکنه نبینن

منم روز ۷ ام و ۱۰ ام انتقالم لکه بینی داشتم و چون فکر میکردم دیگه دارم پری میشم اصلا استراحت نکردم بدتر از حرصم جارو کشیدم و اینور اونور کردم اما بازم می دیدم فرداش خبری نیست و لک ندارم تا اینکه روز ۱۴ رفتم آزمایش بتام خیلی بالا بود هفته بعدش فهمیدم سه قلو دارم،مطمئن شدم لک لانه گزینی بود اون دو روز چون منم با اون بتای بالا تو روز ۱۴ حتما روز ۷ و ۱۰ اچ سی جی تو خونم بود،،،البته من بعد اون دو بار با وجود حاملگی چند قلویی و اونهمه بپر بپر اصلا دیگه لک ندیدم

ممنونم. هزینه اش نمیدونی چقدر میشه حدودا؟

بستگی داره چه فاکتورهایی رو برات بنویسه. اگه فاکتورهای اختصاصی رو بنویسه یکم گرون درمیاد اما اگه معمولی ها رو بنویسه فکر نکنم از ۴۰۰ یا ۵۰۰ بیشتر بشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام داشتم تو کامنت ها دنبالت میگشتم عزیزم بیا از خودت بگووو خیلی تو فکرت بودم خیلی وقته نیومده تاپی ...

سلام عزیزم خوبی؟؟ لطف داری بهم ممنون من و نی نی هم خوبیم شکر خدا

بعد اینکه دکترم گفت ختم بارداری بده رفتم تهران پیش دکتر رحیمی شعرباف خدا خیرش بده انشاالله برام قلی که کیسش پاره شده بود و ریداکت کرد و اونی که سالم بود هم که همچنان باهامه و مشغول ورجه وورجه قربونش برم😍االهی قسمت تو بشه آرام جان

شما انتقالت بعد عیده بسلامتی؟؟

انشاالله اینبار نوبت شماست عزیزم که بیای با خبر مثبت شدنت خوشحالمون کنی البته انشاالله به حق فاطمه زهرا کارت به انتقال نکشه و طبیعی خدا سورپرایزت کنه🙏🙏😍💖

انشالله به سلامتی  هچینگ که یه عمل روی تخمک ربطی به کیفیت نداره ، یعنی یه برش زدن روی تخمک که ...

ممنون شاید اونطور بوده چون بار اول انتقال میدم اطلاعات ندارم 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود... ❤️ خدایا شکرت بابت معجزه قشنگت 👪
خب خدا رو شکر عزیزم، آخه خارج رحمی درد ناحیه تخمدان و درد کتف هست

سلام عزیزم

آز بتا که دادم ۴۰۱بود

دوروز بعد۴۱۴

امروز   ۲۸۰

خدا رو شکر داره کم میشه. یعنی دیگه به عمل نمیکشه؟

دکترم گفت اگه کم نشه اول سونو داپلر رحم بده

با جوابش باید بری بیمارستان بستری بشی.

البته دکتر گفت باید از.   ۴۱۴ خیلی کمتر شه

۲۸۰.  خوبه؟

دوباره کی آز بتا رو تکرار کنم؟.

شما انتقال چندم مثبت شدی؟قبلش چه کارایی کردی؟

دوتا انتقال توی شهرستان داشتم که کلا از کارشون راضی نبودم...اومدم رویان اولین انتقالم مثبت شدم یعنی کلا سه بار انتقال دادم

عزیزم من ده یازده صفحه قبل یعنی صفحه ۲۰۱۶۳ همه کارایی که قبل انتقال انجام دادم و نوشتم،امیدوارم بدردت بخوره