2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044503 بازدید | 684391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@samin11   کجایی خواهر،نگرانتم

سلام عزیزم من ۷ اسفند پانکچر شدم با ۲۶تا تخمک هایپر شدید شدم خیلی بد وضعیتی داشتم ۱هفته اجازه خروج  از تهران رو نداشتم الان ی کم بهترم از ۲۶تا تخمک ۱۸تا جنین کیفیت عالی شده.به دلیل هایپری شدید انتقالم موند برا بعد عید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم من ۷ اسفند پانکچر شدم با ۲۶تا تخمک هایپر شدید شدم خیلی بد وضعیتی داشتم ۱هفته اجازه خروج & ...

عزيزم خيلي مباركه😍😍😍الهي انتقالتم به خير و خوشي بگذره گلم

خداياشكرت....❤️ 
مشکلتون چی بود عزیزم 

اندومتریز و چسبندگی دارم.

من بعد از انتقال منفی طبیعی باردار شدم.

واسه همین انوکسا و پروژسترون استفاده نکردم. استراحت هم نداشتم. تازه مثبت شده بودم خونریزی کردم. دکترم گفت خونریزی یعنی سقط. اما بتا بالا میرفت. بعد از ۱۲ روز خونریزی هنوز سقط کامل نشده. دیروز آز دادم بتا۴۰۰بود. فردا باید دوباره آز بتا بدم که امیدوارم کم شده باشه. الان ۲هفته شده هنوز خونریزی دارم. 

خیلی اذیت شدم.☹

امیدوارم واسه شما مشکلی پیش نیاد

اره عزیزم منم بارداری قبلیم خلفی بود ....معده منم خیلی درد میکنه شبا دوتابالشت بذارتوحالت نشسته بخوا ...

باورت میشه چند ماهه شبا سه تا بالش زیر سرم میذارم. پنتوپرازول قبلا امتحان کردم بهم نمیسازه، معده دردای وحشتناک میگیرم.‌

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
@samin11   ثمین جون خوبی.به سلامتی پانکچر کردی.یه خبری از خودت بده.

سلام عزیزم بله پانکچر شدم از ۲۶تا تخمک ۱۸ تاش جنین شد کیفیت عالی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باورت میشه چند ماهه شبا سه تا بالش زیر سرم میذارم. پنتوپرازول قبلا امتحان کردم بهم نمیسازه، معده درد ...

تحمل کن عزیزم فدای سر نینی اخه یادمه گفته بودی از قبل هم مشکل معده درد داشتی ...اخراشه دیگه ایشالا به سلامتی بگذرن این روزا 

@samin11     عزیزم چه خبر حالت چطوره؟

فدات عزیزم خوبم شکر .