2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044657 بازدید | 684401 پست
مرسی عزیزم  ولی برای من الان داره تبدیل به خون میشه ، قشنگ انگار یه رگی تو رحمم پاره شده که کم ...

عزيزم نگران نباش جاي تعجبه كه دكترت سونو نكرده ببينه چه خبره كاش خودت بهش ميگفتي سونوت كنه حداقل . ازمايش بتارو هم تكرار نكردي؟ ولي نگران نباش بچه ها ميگن طبيعيه توكلت به خدا باشه

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هستما همچنان منتظرانتقال😖😖😖

ومن  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الان پسر نازت بهتره ؟  

ببخش عزیزم میشه جواب سوال منو بدی 

تو سونو ان تی برام نوشته پلاسنتا در موقعیت فوندال لترال اینفریور  راست قرار دارد 

یعنی چی؟؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
۳۳ بود عزیزم .داروهاش پنتوکسی فیلین .ویتامین e,c.اسیدفولیک .کیوتن .ال کارنیتین

ممنونم عزیزم...تاثیرداشت؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مرسی عزیزم  ولی برای من الان داره تبدیل به خون میشه ، قشنگ انگار یه رگی تو رحمم پاره شده که کم ...

نگران نباش عزیزم. ان شاالله که طوری نمیشه. خیلی از بچه ها میگفتن خونریزی حتی داشتن ولی نی نی ها سالم بودن. جاری من بنده خدا تا ماه 4 خونریزی داشت. اونم شدید. الحمدالله الان دخترش 4 سالش میشه عید. 

توکل بخدا ان شاالله میری سونو میای میگی سالم بودن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخش عزیزم میشه جواب سوال منو بدی  تو سونو ان تی برام نوشته پلاسنتا در موقعیت فوندال لترال این ...

بچه ها اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم 

@زینبی_بابا    

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

نازیلاجون انشالله که چیزی نیست. استراحتت رو بیشتر کن و داروهاتو سروقت استفاده کن انشالله که لک بینیت قطع میشه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
توسونو چه اشتباهایی میکنن دوست من ۹ماه کامل بهش گفتن بچه دختره من ۱۵روز بعد از زایمان دیدمش اسمشو پر ...

سخته عوض كردن سيسموني، حالا دختر و پسرش مهم نيست واقعا.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

انشاالله برات مي مونه عزيزم، اصلا فكراي منفي نكن. 

الان بهتري؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بله عزیزم درست میگین ❤❤ من به این مشکلاتش توجه نکرده بودم🌹🌹 بعدا دوستان توضیح دادن متوجه شدم 

فدات شم گلی .....دعا کن برام که خیلی محتاج دعا هستم...ایشالله که خدا نینیت رو حفظ کنه برات

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی