2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
من دوسال پيش ١٢٢ كيلو بودم به عشق مادر شدن ٣٧ كيلو كم كردم وزنمو كه ديگه بهانه اي نباشه. 

چه کار خوبی کردی مامانِ مهربون. 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من توصیه ای که دارم هم خودت و هم همسرت کیوتن مصرف کنید ،اگر همسرت مشکل داره ژل رویال هم خیلی خ ...

قربونت برم که اینقد وقت گذاشتی. کیوتن رو داریم میخوریم همسرمم موروفو صفره چیزایی که گفتی رو میخوره جز ژل رویال که حتما براش تو این هفته میخرم. خودم اینوفولیک میخرم حتما. اوبووست چی اطلاعی نداری دربارش چون گرونه دو دلم که بخرم یا نه شنبه میخوام بخرمش گفتم اول مطمین بشم واقعا خوبه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الان گرفتگي داخل رحم حس ميكنم و پادرد شديد دارم و يه لحظه سردمه يه لحظه گر ميگيرم☹️

من که کلا نا امیدم ولی تیر کشیدن تخمدان چپ رو داشتم از همه این علائم🤣اونم فقط یکی دو روز یکی دو روز هم درد پریودی الان هیچی انگار نه انگار اصلا اتفاقی افتاده🙄

دیگه بی بی نزدم که منفی که میشه دو بار تو ذوقم نخوره یه دفعه شنبه میرم آزمایش 

من که کلا نا امیدم ولی تیر کشیدن تخمدان چپ رو داشتم از همه این علائم🤣اونم فقط یکی دو روز یکی دو روز ...

عزيزم همه كه علائم ندارن انشالله شنبه با خبراي خوشگل موشگل مياي💃🏼💃🏼💃🏼

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم . خوبی ؟ نگران نباش . برای منم این سری که رفتم دور سر و ران و شکم و اینا دوهفته با هم اخت ...

والا بس که استرس بهم میدن فشارمم بالا رفته قرص فشار بهم دادن😕

به دکترم آمپول بتارو گفتم گفت نیازی نیست بزنی

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونت برم که اینقد وقت گذاشتی. کیوتن رو داریم میخوریم همسرمم موروفو صفره چیزایی که گفتی رو میخوره ج ...

عزیزم من بار اول که پانکچر شدم گفتن تخمکات از نظر ظاهری کیفیتشون خیلی خوب بود ولی اصلا شروع به تقسیم سلولی نکردن و هیچ جنینی برام تشکیل نشد 

بار دوم پانکچر من اووابوست و اینو فولیک و کیوتن خوردم یه روز در میون ویتامین ای و ویتامین دی هم که از قبل تو برنامه م بود نتیجه خوبی گرفتم

البته من اووابوست رو روزی ۲ تا خوردم اونم فقط همون سیکلی که پانکچر شدم

عزیزم من بار اول که پانکچر شدم گفتن تخمکات از نظر ظاهری کیفیتشون خیلی خوب بود ولی اصلا شروع به تقسیم ...

الهی خیر ببینی پس حتما میخرمش شنبه دستت درد نکنه گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم ۱۸۰۰کمه ولی خب اگه خدایی نکرده مشکلی بود که توسونو معلوم میشد ...من مطب بودم یه خانومی ۳۴هفته ...

من دیروز اینقدر استرس بهم وارد شد فشارم خیلی بالا رفت دیگه رفتم اورژانسی دفع پروتئین دادم که نداشتم nst هم خوب بود خداروشکر

باورت میشه فشار خون گرفتم دوهفتست؟ قرصم میخورم ولی باز بالا میره

من اینهمه سونو رفتم اگه مشکل داره چرا تا الان هیچی بهم نگفتن یا ننوشتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم که اینقد وقت گذاشتی. کیوتن رو داریم میخوریم همسرمم موروفو صفره چیزایی که گفتی رو میخوره ج ...

فدات عزیزم ،ببین مهمترین ترکیبات اووابوست اینوزیتول و فولات و ملاتونین (هورمون خواب ) هست ،کیوتن هم داره 

حالا اینوفولیک خودش اینوزیتول و فولیک اسید داره که فکر کنم فولیک از خانواده فولات باشه 

میمونه ملاتونین که اگر بخوای میتونی جدا بخری 

به نظر من اگر خوابت منظم یعنی دیگه ۱۲ شب میخوابی نیاز نداری 

اگر میخوای اووابوست بخری دیگه به اینوفولیک نیاز نداری 

آره واقعا هزینه داروها خیلی بالا رفته من پارسال ۴۵۰ میگرفتم چقدر برام سخت بود وااای به حال الان که شده ۱۲۰۰ ،خدا خودش کمکمون کنه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام‌خوبی عزیزم من‌این هفتع سونو نرفتم ولی جاریم تو این هفته ها وزن بچش همینقد بود و دور شکمش هم کم ...

توکل به خدا عزیزم برام دعا کن واقعا کم آوردم دیگه روحیه برام نمونده😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40