2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
من دوسال پيش ١٢٢ كيلو بودم به عشق مادر شدن ٣٧ كيلو كم كردم وزنمو كه ديگه بهانه اي نباشه. 

بسییییار عالی 😍😍😍😍

آفرین بهت  👏👏👏👏👏👏👏

ان شاءالله به زودی نی نی نازت رو بغل میکنی چیکا جانم 😍😍😍😍

من ۵ بار انتقال دادم  من و همسرم هییچ مشکلی نداریم ،  دکترا میگن جزء موارد نادریم😁😁😁

عزیزم امیدت به خدا باشه ایشالا این دفعه مثبتی

به منم بار اول پانکچر گفتن جز ۱ درصد ای وی افی ها هستی که از ۱۲ تخمک هیچ کدومشون حتی شروع به ایجاد سلول تخم نکردن اونقدر با اون حرفشون نامید شدم که بهم گفتن جزو موارد نادری

بار دوم پانکچر تقریبا ۱۰۰ درصد مطمئن بودم بازم نمیشه ولی شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره یکی از انتقال هام خراش هم  دادم

هركاري كه حس ميكني شانستو افزايش ميده انجام بده مثل خراش مثل پي ار پي و چسب جنين دكترم راضي به خراش نميشد اما خودم خواستم برام انجام بده از طرفي هم من هفت سال تحت درمان بودم هيچ دكتري قرص پردنيزولون براي ايمني بدنم بهم نداده بود اينارو همه رو پيگير باش حتما

خداياشكرت....❤️ 
مرسی که گفتی. من بیشتر واسه تا قبل پانکچر برام مهمه که چه ویتامینایی بخورم 

عزیزم من توصیه ای که دارم هم خودت و هم همسرت کیوتن مصرف کنید ،اگر همسرت مشکل داره ژل رویال هم خیلی خوبه ،وهمینطور شستشوی مرتب بیضه ها هر دو ساعت،فولیک اسید ،ویتامین سی و ای ،مصرف گردو ،آزمایش ویتامین دی هم بده و اگر پایین هست قرص مصرف کنه 

برای خودت هم علاوه بر کیوتن ،ویتامین ای ،فولیک اسید ،امگا ۳ ،اینو فولیک ،اینها خوبه ،من خودم قرص رویال ژلی هم استفاده کردم ولی راستش نمیدونم تاثیری داره یا نه آخه میگن تاثیرش روی خانم ها اثبات نشده است

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بسییییار عالی 😍😍😍😍 آفرین بهت  👏👏👏👏👏👏👏 ان شاءالله به زودی نی نی نازت رو بغل میکنی چ ...

قربونت برم عزيزم انشالله به زودي با شادي شما شادتر بشم الهي😍

خداياشكرت....❤️ 
چی بگم واقعا راه سختیه هربار با کلی امید انتقال بدی بعد نشه 

میدونم عزیزم خیلی سخته باز خداروشکر کن که تخمک داری میتونی جنینای زیادی داشته باشی و انتقال بدی من خودم هیچوقت نمیتونم بیشتر از یک یا دوتا تخمک داشته باشم یعنی با هر انتقال منفی باید از اول اول شروع کنم به تخمک کشی به حق فاطمه زهرا که برای انتقال بعدی جوابت مثبت میشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مرسی که گفتی. من بیشتر واسه تا قبل پانکچر برام مهمه که چه ویتامینایی بخورم 

قربونت عزیزم اهان من فکر کردم برای بعد انتقال میخوای برای قبلش حتما ویتامین ث بخور من فقط ویتامین ث خوردم با داروهایی که دیگه دکتر داده بود

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
هركاري كه حس ميكني شانستو افزايش ميده انجام بده مثل خراش مثل پي ار پي و چسب جنين دكترم راضي به خراش ...

ممنون از محبتت عزیزم ❤❤ برای ایمنی هم دارو خوردم 

دیگه توکل به خدا قسمت ما هم همینه😁

راستش معمولا موقع انتقال میام اینجا مثبتا رو ببینم و سرگرم شم😍😍😍 

بعدش دوباره برمیگردم به زندگی طبیعی خودم دیگه عادت کردم😁😁  

بنظرت بعداز ٧ سال حقم نيست ٧ تا بي بي بزنم دلم خنك بشه😂😂علائم ترشح درد پهلو كه ميزد به كمرم تير كش ...

بخدا حقته من پنج سال منتظر بودم 10تا زدم الان هم گاهی میرم داروخونه هوس میکنم بخرم بزنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
هركاري كه حس ميكني شانستو افزايش ميده انجام بده مثل خراش مثل پي ار پي و چسب جنين دكترم راضي به خراش ...

عزیزم ازمایش ایمنی اسمش چیه ؟من سبستم ایمنی بدنم بالا ممکنه مشکل ایمنی داشته باشم؟