2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
خوشبحالت پس کلی هن هواتو داشته  مرکز ما اینقدر خلوت بود فکر کنم اکه میگفتم میبردنم ببینم   ...

به خدا اگه فرق گذاشتن بینمون 

همه چیز به جنین و شرایط رحم ربط داره و خدا 

وگرنه اونا از خداشونه انتقال مثبت زیاد داشته باشن که مرکزشون برند بشه

اون روز مرکز خیلی خلوت بود وگرنه همیشه یه قیامتیه که خدا میدونه 🤦‍♀️، به اون دونفر که با من انتقال دادن هم گفت بیاید اونا نرفتن ببینن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من هیچی ندیدم اتفاقا دستگاه هم که گذاشت دردم گرفت خیلی ولی خون ندیدم

خب بهتر ، آدم خون میبینه استرس میگیره 😅😅

شما که مامان شدی گلم ، اصلا بهش فکر نکن 😍😍

معذرت ميخام قصد نداشتم بچه هاي گروه رو ناراحت كنم. ميخاستم زينبي بابا منو بشناسه. بازم عذر ميخام&nbs ...

عزیزم این حرف چیه یه دلیلی که اینجاییم بهم کمک کنیم و بهمدیگه که همدردیم آرامش بدیم 

خداکمکت کنه انشالا بزودی مزد صبرت رو بگیری گلم بچه گل بغل بگیری

آخه یادمه تابستون دوباره میکرو شدی نه؟ 

به خدا اگه فرق گذاشتن بینمون  همه چیز به جنین و شرایط رحم ربط داره و خدا  وگرنه اونا از ...

نه اونکه درسته ازخداشونه امارشدن بالابره بستگی به امکانات مرکز هم داره .من ایندفعه دکترشوهرم خودش نمونه‌گرفت بعدهم‌که دادن ازمایشگاه دوباره رفته بود به شوهرم‌گفته بود شما نمونه تون خوب بود ولی دفعه قبلی مرکز باسابقه کلی بیمار ازاستانای دیکه میان ولی یه جواب درست به ادم نمیدادن آدم کلافه میشد

یا رب العالمین
من میخواستم پانکچر کنم دکتر گفت نه  آره خیلی ناراحتم اون ماهو از دست دادم با اینکه این همه آمپ ...

حتما عوضش کن من که دکترم گفت اگه همینم نگیرم از کجا معلوم که ماهای بعد همینم داشته باشی

شاید شما دکترت بخاطر هزینه گفت اصولا اینجور مواقع میگن شاید ارزش نداشته باشه ۸ تومن خرج کنی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه اونکه درسته ازخداشونه امارشدن بالابره بستگی به امکانات مرکز هم داره .من ایندفعه دکترشوهرم خودش نم ...

وااای اره مرکز خیلی مهمه کجا باشه ، باید جواب درست و حسابی به آدم بدن 

اینجا هرکسی بره پیش آقای عزیز مدیر مرکز شکایت کنه که جواب منو درست ندادن ، میره آبرو حیثیت اون ماما یا ... درمیاره 

تاجایی که میتونن خوب پاسخ میدن ، مگه خیلی شلوغ باشن که تجربه به من ثابت کرده اگه سوالی داشته باشم تو شلوغی نپرسم و فرداش زنگ بزنم برام توضیح میدن 

سلام دوستان. کسی تا حالا دیدین که مثل من باشه؟؟ من ذخیره تخمدانم خیلی پایینه ۰/۱ هست. وارد سیکل i ...

سلام عزیزم خوبی ؟

عزیزم وزنت طبیعیه ؟ تیروئید نداری ؟ 

عکس رنگی انداختی چسبندگی و کیست نداشتی ؟

عزیزم این حرف چیه یه دلیلی که اینجاییم بهم کمک کنیم و بهمدیگه که همدردیم آرامش بدیم  خداک ...

ممنونم از مهر و محبتتون 

اينجا تو شادي و تو غم آدم آرامش ميگيره. 

بله عزيزم اونم سقط شد 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
اینقدر به سختی به دست اوردم که واقعا هر اتفاقی نگرانم میکنه.اخه با وجود دوتا شیاف و امپول باید قطع م ...

عزیزم لک بینیت قطع شد ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قربونت😍 احتمالا دوستت مشکل خونرسانی داشته جفتش، من دوبار داپلر دادم گفتن مشکل خونرسانی نداره خدارو ...

ان شاءالله صحیح و سالم بغل بگیری نی نی گلتو انقدرم تپلی بشه بهش بگی رژیم بگیر گل پسر

خدایا شکرت