2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
باید بیمارستان برم یا مطب؟ آدرس مطبش کجاست و اسم کاملش چیه؟؟

عزيزم هم ميتوني بيمارستان ويزيت بشي هم مطب ويزيت مطبش با سونو ٢٠٥ تومنه 

اسمش شهلا اسرافيلي نمين

ادرسشم سعادت اباد خيابان ١١ شرقي بزن تو نت كامل برات مياره روزاي شنبه دوشنبه چهارشنبه مطبه براي نوبت گرفتن همه روزه ميتوني بعد از ساعت ٤ زنگ بزني مطب نوبت بگيري فقط خيلي شلوغه بايد صبور باشي.

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا نمیدونم روز ۱۲ پریودی ۸ونیم بود چون سیکلم لانگ بود دیر رفت بالا ، ولی من روز ۱۸ پریودی انتفال د ...

واسه من روز ۱۰ ۹بود نمیدونم انتقالم چند میفته فردا مشخص میشه ..سه خطی بودن چطور مشخص میشع ؟£واسع من اینجوری زده جلو ضخامت 

اره والا فکر کنم ۱۲ تومن شده باشه ایندفعه    ولی یچیزی بندازن به ادم زور داره

اينقدر داروهارو بهمون انداختن كه خودمون بي خبريم😂يارو واسه ١٤ روز ٨٠ تا پروژسترون نوشته🤕🤕🤕🤕يعني روزي دوتاش ميشه براي ٤٠ روز😐

خداياشكرت....❤️ 
اينقدر داروهارو بهمون انداختن كه خودمون بي خبريم😂يارو واسه ١٤ روز ٨٠ تا پروژسترون نوشته🤕🤕🤕🤕يعني ...

اره منم‌دفعه قبلی ۳بسته شیاف داشتم تقریبا ۵۰۰ شد انتقالم کنسل شد. ایندفعه به دکترم‌گفتم دارم اگه میشه همینواستفاده کنم.حیف هم هست بریزم دور گرونن

یا رب العالمین
واسه من روز ۱۰ ۹بود نمیدونم انتقالم چند میفته فردا مشخص میشه ..سه خطی بودن چطور مشخص میشع ؟£واسع من ...

خیلی خوبه عزیزم ، بالای ۱۰ هستید 

بالای ۷ باید باشه 

اره گلم سه خطی 

اگه سه خطی نباشه اصلا انتقال نمیدن مگه مشکل ضخامت رحم داشته باشید که اینجوری که معلومه خداروشکر همه چیز اوکیه ... ببین فقط استرس نداشته باش ، با دل خوش برو برای انتقال 

من انتقال که دارم انقدر بقیه رو اونجا خندوندم که نگو کل کلینیک گذاشته بودم روی سرم 

دوبار دکتر و پرستار بهم گفتن از روی تخت میافتی انقدر وول میخوری ، ببین موقع انتقال باید از نیم تا ۱ ساعت بخوابی من نیم ساعته بلند شدم و راه گرفته بودم تو سالن... میدونی چی میخوام بگم ؟؟

فقط بسپر به خدااا و بهش ایمان داشته باش که بارداری 

امیدوارم تونسته باشم یکاری کنم بدون استرس بری برای انتقال

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فرقی نداره گلم ، فوقش هزینه دارو کمتر میدی  پانکچر ۵۸۰۰ میگیرن  ۳۲۰۰ بابت انتقال میگیرن& ...

سلام كدوم مركز كه واسه تعيين جنسيت ٣٨٠٠ ميكيرن؟ ابن سينا ومام نزديك ٨٥٠٠ ميگيرن