2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
https://uupload.ir/files/n67m_20210306_074045.jpg بچه ها من باورم نمیشه منم بیبی چک مثبت دیدم بالا ...

واااای عزیزم تبریک میگم 

برای ماهم دعا کن انتقالمون مثبت بشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امروز ۴روز از موعد پریودم گذشته. سومین پریود بعد انتقال منفی که اگه پری میشدم باید میرف ...

عزیزم کجایی ی خبری از خودت بده

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
تهرانی؟ از کجا خریدی طبیعیش سخت گیر میاد آخه

شهرری ام

از یه عطاری خریدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مهگل امپول اورگالوتران هم يخچال بود ؟؟ كم داروخونه كنارش يخ نذاشت منم گفتم يخجالي نيست  بيرون ي ...

عزیزم من داخل یخچال گذاشتم کنار بقیه داروهام من کلا چه یخچالی باشه چه نباشه همه امپول تو یخچال نگهداری میکردم 

عزیزم من تو حالت عادی استردیولم بالاست ولی اف اس اچ و ال اچ هم بالاست ....استردیول بالا یعنی ذخیره ا ...

والا من 1 روز قبل عمل پانکچر آزمایش استرادیول و پروژسترون دادم که دکتر گفت استرادیول بالای 3000 انتقال نمیدم و جنین فریز بشه که استرادیول من 3450 بود و گفت که هایپر شدم و گفت پروژسترون زیر دو باشه که مال من 1.2 بود گفت اگه بالای 2 باشه یعنی تخمکا دارن آزاد میشن 

من درجریان رنجش تو حالت عادی نیستم ببخشید عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم شما الان تو چه مرحله ای هستی 

من چهار روزه که يه دونه جنين چهار روزه انتقال دادم.

استراديول و آمپول و شياف پروژسترون، انوکساپارين، اسيد فوليک و ويتامين د ، دارم.

شما چه داروهايي داري عزيزم؟

عزیزم تبریک میگم انشالا بارداری راحتی داشته باشی وای نازیلا جون باور کن ۳تاشم گرفته که انقد زود مثب ...

مررررسی عزززیزم 🤩🤩🤩🤩

ولی به دکترم گفتم ، گفت تا ۱۴ ام صبر کن بعد برو آزمایش ولی من رفتم امروز آزمایش دادم 😂😂😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من چهار روزه که يه دونه جنين چهار روزه انتقال دادم. استراديول و آمپول و شياف پروژسترون، انوکساپارين ...

منم انوکسا آمپول پروژسترون اسید فولیک ASA استرادیول

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من چهار روزه که يه دونه جنين چهار روزه انتقال دادم. استراديول و آمپول و شياف پروژسترون، انوکساپارين ...

ایشالله به سلامتی ایشالله اینبار مثبت میشی عزیزم

فدات بشم من تو گروههای قانون جذب زیاد بودم ....حتی تیکر هم زدم☺ولی نمیدونم چرا اثرنداشت...

والا من سعی کردم باور کنم که باردارم 😂 چه میدونم باید خدا بخواد ، برام دعا کن نی نی ها بمونن برام و اتفاقی نیوفته براشون 🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم