2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بخدا من از چند نفر شنيدم😍😍😍😍😍بارداري نيست كه كتاب علائم خاصه لامصب😂

اره به خدا هرچی میشه میگن از علائم بارداری 

زنگم که میزنی دکترت بمیری هم میگه طبیعیه 😅😅😅

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرقی نمیکنه عزیزم نگران نباش چون یواش یواش جذب میشه اکثرا تو عضله هست.بله شوهرم میزد امپولمو

منظورم اين بود كه شب ميزدي يا صبح؟ يعني من اينجوري پيش برم رواني ميشم واقعا🤕

خداياشكرت....❤️ 
منظورم اين بود كه شب ميزدي يا صبح؟ يعني من اينجوري پيش برم رواني ميشم واقعا🤕

تا آخر انتقالت برات پروژسترون نوشته ؟

من ۸ روز زدم ، واقعا آمپول مزخرفیه خیلی درد داره 

نه عزیز دلم . من روز ۶ انتقال جنینم که ۳ تا جنین ۵ روزه انتقال دادم . برام دعا کن که مثبت بشم 

بار اولتع ؟ایشالا مثبتی امسال عیدت با کوچولوهات میگیری .عزیزم بعد انتقال امپول داری؟استراحت مطلقی؟چه غذاهایی میخوری؟

بار اولتع ؟ایشالا مثبتی امسال عیدت با کوچولوهات میگیری .عزیزم بعد انتقال امپول داری؟استراحت مطلقی؟چه ...

مررسی از دعای خوشگلت 😍😍

من سیکلم لانگ بود از یک ماه نیم قبل انتقالم دارو گرفتم 

ولی اگه منظورت آمپول پروژسترون باشه از ۵ روز قبل انتقال و ۳ روز بعد انتقال داشتم ، بعدش تبدیل به شیاف شده یکی صبح یکی شب 

اصلا استراحت مطلق نیستم ، تا دلت بخواد شیطونی میکنم 😂😂😂 نمیتونم یکجا بخوابم همش 

ولی دستشویی فرنگی استفاده میکنم ، تا ۵ روز حموم نرفتم ، شب انتقال کله پاچه خوردم ، اناناس به ۵ تیکه تقسیم کردم و ۵ روز بعدش خوردم .

فقط ۲۴ ساعت دراز کشیم 

ولی کلا به استراحت نیست اگه بخواد بگیره همون ۳ روز اول لانه گزینی کرده برای جنین ۵ روزه 

اگه راه نری رحم گردش خون نداره 

راستی بار دومه

خودت غذا درست میکنی؟

تو پست قبلی یادم رفت 

بار دومه انتقال میدم ، ۳ بارم ای یو ای کردم 

نه بابا دیگه تا این حد ، ظرف هم نمیشورم 

با ماشین دوبار رفتم بیرون ، تو خونه را میرم ، یه موقع چیزی روی میز و کابینت باشه جمع میکنم ،چایی دم میکنم ، میوه میارم میخورم ، گیتار میزنم ، از فردا میخوام یکم خیاطی کنم... از کارای دیگه فیلم میبینم ، کتاب میخونم و...

کلی فکر و خیالم سرکارمه که کارام مونده ....

امروز که رفتم خونه مامانم و اومدم 

ولی از فردا غذا درست میکنم خسته شدم از بس نشستم 

کمکی کردم بهت ؟🙃🙃🙃

سلام بچه ها امشب از ترس خوابم نمیبره شایدفردا ک روز دهم انتقال جنین بلاسته بی بی چک بزنم ولی دارم دق ...

عزیزم انشاءالله که خبر خوش مادر شدنتو بهمون بدی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
تو پست قبلی یادم رفت  بار دومه انتقال میدم ، ۳ بارم ای یو ای کردم  نه بابا دیگه تا این ح ...

ممنون عزیزم ایشالا که بارداری .من کسی خبر نداره تنهام نمیدونم چکار کنم خدا بزرگه دل ما هم این دم عیدی شاد میشه