2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست

خانما من ۱۰ روز بعد از پانکچرم سر وقتم پری شدم و از روز ۲ال دی شروع کردم الان روز ۱۵ دوباره پری شدم! خیلی عجیبه همه پری دومشون دیرتر بود برای من با وجود ال دی دو هفته زودتر هم شد!! کسی اینطور بوده ؟ حالا ال دی رو چکار کنم! 

@زینبی_بابا    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من به امید خدا انتقالم نزدیکه الان ۸سیکلم بنظرتون لازمهprpانجام بدم؟راجبش اطلاعی دارید؟لطفا ا ...

سلام عزیزم ، به سلامتی 

گلم prp بعضی دکترا حتی قبول هم ندارن 

ولی بعضی هام انجام دادن و موفق بودن بودن 

نظر دکترتو بپرس ، چون اون با توجه به شرایط رحم پیشنهاد میده ، مثلا من به دکترم گفتم گفت نه نیازی نیست . این اطلاعاتی بود که من داشتم . موفق باشی 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام عزیزم ، به سلامتی  گلم prp بعضی دکترا حتی قبول هم ندارن  ولی بعضی هام انجام دادن و ...

ممنون عزیزم من خودم به دکتر پیشنهاد دادم گفت هر چی نظر خودته موندم چکار کنم خودم که مشکلی ندارم 

ممنون عزیزم من خودم به دکتر پیشنهاد دادم گفت هر چی نظر خودته موندم چکار کنم خودم که مشکلی ندارم  ...

چه دکتر باحالی ، من حتی گفتم خراش بده گفت نه نیازی نیست 😅😅 

تاحالا انتقال دادی ؟ جنین هات چند روزه هستن و چندتا میخوای انتقال بدی ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
چه دکتر باحالی ، من حتی گفتم خراش بده گفت نه نیازی نیست 😅😅  تاحالا انتقال دادی ؟ جنین هات چن ...

نه بار اولمه ۳تا ۴روزه البته فکر کنم یه روز قبل درشون میلره بلاست بشن ..دکترم که حرف نمیزنه میگه هر چی خودت میخوای ..شنیدم prpشانس لانه گزینی بیشتر میکنه 

اای بابا تازه شروع شده ، 😅😅  من هر جوری دلم خواست خوابیدم ، من قبلا هم یه بالشت بغل میرگرفتم ...

عزیزم‌من دوبار مثبت شدم تو دوتاشم کمردرد گرفتم.انشاله حتما بارداری.میگن اونایی که باردار میشن اوایل علائم سرماخوردگی هم دارن عطسه هم جزو اوناست پس خوش باش😍😂

اای بابا تازه شروع شده ، 😅😅  من هر جوری دلم خواست خوابیدم ، من قبلا هم یه بالشت بغل میرگرفتم ...

اخي عزيزدلم😍اتفاقا بچه هايي كه مثبت شده بودن ميگفتن عطسه ميكردن😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
دوستان من به امید خدا انتقالم نزدیکه الان ۸سیکلم بنظرتون لازمهprpانجام بدم؟راجبش اطلاعی دارید؟لطفا ا ...

عزیزم من یه بار انجام دادم بااینکه جنینم ضعیف بوده ولی مثبت شد ولی به خاطرضعفش سقط شد.شاید اگه پی ارپی نمیکرد مثبت نمیشد

سلام . عزیزم شما چه ویتامینایی رو میخوری ؟ اسید فولیکم داری استفاده میکنی  زحمت میکشی بگی  ...

سلام عزيزم قبلا ويتامين Eميخوردم الان فقط أسيد فوليك ميخورم ويتامين dهم تو ازمايشم ٧٩ بود باز دكتر نوشته  دوروز يه بار ميخورم