2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نه بابا خواهر بیبی انقدر خطا دارن که خدا میدونه ، من یک ذره به اون بیبی که زدم امیدنبستم  ففط ...

خوب ميفهممت چون براي منم ساعت نميگذره. مطمئنم مثبتي خداروهزار مرتبه شكر😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
 پیاده روی میکنی ؟

تو خونه که خیلی این طرف و اونطرف میرم ولی امروز رفتم خونه مامانم با ماشین ، یه دوری هم تو خیابونا زدیم و ..... خونه مامانمم کلی راه رفتم 😅😅😅 

من اصلا نمیتونم یکجا بشینم 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

حالا این همه کار میکنم اینم خدا به داد برسه میخواستم کلا تکون نخورم

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اول از همه توکل به خدا بعد مرکز و دکترت رو خوب انتخاب کن خیلی مهمه زحماتت رو هدر ندن اگر طبعتو ...

ممنونم حتما

مولتی ویتامین خارجی پیدا نمیشه تلاشمو میکنم

چون ترومبوفیلی دارم هر قرصی رو نباید مصرف کنم

دکترم دکتر فاطمی ابن سیناست انشالله نتیجه بده

تو خونه که خیلی این طرف و اونطرف میرم ولی امروز رفتم خونه مامانم با ماشین ، یه دوری هم تو خیابونا زد ...

میگن یکجا نشستن خوب نیست . اتفاقا کار  خوبی میکنی ولی به اندازه . فردا رو دیگه استراحت کن

خدای من خدای معجزه هاست . 
حتما ممنونم راستی دکترم دکتر فاطمی مرکز ابن سیناست

من اطلاعی از میزان موفقیت ای وی اف ایشون ندارم عزیزم ، از دوستای دیگه سوال کن گلم 😘😘 موفق باشی 

امیدوارم خیلی زود زود مامان بشی ، شایدم تو عید مامان شدی دیگه نرفتی پانکچر 😉

خوب ميفهممت چون براي منم ساعت نميگذره. مطمئنم مثبتي خداروهزار مرتبه شكر😍😍😍

روز چندم ۳ انتقال بودی اگه اشتباه نکنم ؟

حالا اولش خوبه ، لعنتی هرچی به این آزمایشش نزدیک تر میشی بیشتر اذیت میشی 

میگن یکجا نشستن خوب نیست . اتفاقا کار  خوبی میکنی ولی به اندازه . فردا رو دیگه استراحت کن

اره میگن خیلی ام خوب نیست بشینی 

منم صبح استراحت بودم کلا 

بعداظهرم برگشتم دوباره تا الان دراز کشیم 

ولی خییییلی زمان بد میگذره ، الان خوشحالم داره شب میشه حداقل یه ۸ ساعت خوابیم 😂😂 

هرچند دو شب که از کمردرد هم بیدار میشم 

اصلا خیلی اوضاع بد شده 

اره میگن خیلی ام خوب نیست بشینی  منم صبح استراحت بودم کلا  بعداظهرم برگشتم دوباره تا الا ...

راستي علائم داري؟ بعد سه روز اول هرجوري كه خواستي خوابيدي يا بيشتر رو به بالا يا پهلو خوابيدي؟

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم وقتی تخمدان پلی کیستیک باشه ذخیره بالا نشون میده نگران نباش عوضش موقع تخمک‌کشی تخمک زیاد ...

ممنونم عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
راستي علائم داري؟ بعد سه روز اول هرجوري كه خواستي خوابيدي يا بيشتر رو به بالا يا پهلو خوابيدي؟

اای بابا تازه شروع شده ، 😅😅 

من هر جوری دلم خواست خوابیدم ، من قبلا هم یه بالشت بغل میرگرفتم میخوابیدم الانم همون کارو کردم ، نمیدونم کارم درست بوده یا نه 

فقط شبا به خاطر آمپول پروژسترون شبا از درد پا بیدار میشدم و کلی بیدار بودم شب سوم یکدفعه ساع ۴صبح از درد کمر وحشتناکی از خواب بیدار شدم که هنوزم شبا کمر درد دارم ، نمیدونم چرا 

ولی در کل خیلی علامت خاصی ندارم که بگم باردارم 

فق یه چیزی میدونم اینه که من اصلا حالت عادی عطسه نمیکردم ولی الان تا دلت بخواد عطسه ام میاد ، فکر کنم عطسه هم باید جزو علائم بارداری بنویسن 🤣🤣