2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044854 بازدید | 684415 پست
عزیزم لک بینی اوایل عادیه.مخصوصا تو ای وی اف.خیلیا ۳ماه اول لک میبینن.من تا۱۱هفته لک بینی داشتم اینج ...

عزیزم شما شیافم استفاده میکردید بازم لک داشتید؟؟

با کریمان کارها دشوار نیست  

بچه ها کسی بوده اینجا تا سنوی قلب هیچ علایمی بارداری نداشته

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یکبار هم ده سال پیش برای من این اتفاق افتاد و هنوز دارم با عوارضش سر میکنم به دکتر داخلی اعصاب ...

ای وای 😟 ممنون که گفتی.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
تبریک میگم خانومی انشالله عدد بتات عالی باشه👶👶 استرادیول قرصه؟ ب جز اینا داروهات قبل انتقال و بعدش ...

ممنون عزیزم بابت تبریکت ولی بچه ها با یه بیبی چک که فقط یه حاله انداخته بود انقدر شلوغش کردن منم هنوز دو خط کامل ندیدم 😅😅 

اره عشقم استرادیول یه قرص که روی ۴ تا میخونم 

چند تا پست قبل تر برای دوستمون کامل از یکماه قبل انتقالم توضیح دادم چی خوردم ، بی زحمت چک کن دوباره ننویسم 😘😘😘😘😘😘 

خیالت راحت هممون یه روز میای اینجا میگیم بچه هامون به دنیا اومدن 🥰😍😍😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
انقدر همه بگید من حامله ام خدا هم باورش بشه و بهم نی نی بده 😘😘😘😘 مرسی عزیزم  اگه با منفی ش ...

اي جااانم مباركت باشه عزيزم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مگه چی شده گلی ؟

من میخواستم پانکچر کنم امپولامو استفاده کردم البته قبلا بهم دکتر گفت باید تخمک اهدایی بگیرم دکتر عوض کردم اینم بعد کلی دارو فقط دوتا تخمک ضعیف داشتم که میخواستم پانکچر کنسل کنم ولی به اصرار دکتر جدیدم و همسرم انجام دادم دکترم گفت اگه خدا بخواد اینم میشه ولی هیچ امیدی برای تشکیل جنین نمیدم بسپار به خدا دقیقا امروز دوتا تخمک ضعیفم تشکیل دوتا جنین گرید a داد و فریزش کردم.بخاطر همین میگم هرچی خدا بخواد امکان نداره غیر از اون بشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مرسی عزیزم که اینقد کامل توضیح دادی نمیدونم والا کیستم ۴ سانته ولی چیزی که تشخیص دادن گفتن نیاز به ع ...

اره عزیزم حتما بپرس که خیالت راحت باشه 

ولی برای ما که کیست داریم بهتره کیست قبل انتقال غیر فعال کنن ، چه میدونم خدا بزرگه ، به همه ما کمک کنه مامان بشیم 🌹🌹

اي جااانم مباركت باشه عزيزم🌷

مرررسی عزیزم . با این هاله بیبی چک ببین چه شیطون بازی دراوردم تو وب سایت 

تورو خدا دعا کن این دوروغ راست باشه 🥰😍😍

اره عزیزم حتما بپرس که خیالت راحت باشه  ولی برای ما که کیست داریم بهتره کیست قبل انتقال غیر فع ...

آره منم چون شنیدم کسایی که کیست دارن ال دی میدن. فدات گلم انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرررسی عزیزم . با این هاله بیبی چک ببین چه شیطون بازی دراوردم تو وب سایت  تورو خدا دعا کن این ...

عزيزم انشاالله كه راسته، براي خدا كاري نداره، انشاالله دلت رو شاد ميكنه و شما هم با بتاي عالي مارو شاد ميكني😍🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيزم انشاالله كه راسته، براي خدا كاري نداره، انشاالله دلت رو شاد ميكنه و شما هم با بتاي عالي مارو ش ...

فدااای محبتت انشالله برای همه ما 🥰🥰🥰❤❤🌹💜💜💜

دوستان کسی در رابطه با جنین اهدایی  چیزی میدونه کمکم کنه اگه بهتون پیشنهاد بده دکتر قبول میکنید ...

عزیزم والله بارها و بارها به ما گفتن. من همسرم مورفو و تحرک صفر و تعداد کم هست. اول خیلیییی به هم ریختیم به حدی که کلا قرار بود بی خیال بشیم. ولی به نتیجه رسیدیم تلاش کنیم تا ببینیم خدا برامون چی میخواد. ما داریم مرحله به مرحله پیش میریم. گرچه فرسودگی داره ولی راهی هست که ناچاریم بریم. من همزمان برای فرزندخوندگی هم اقدام کردم گلم که رویه اش زمانبر هست. ما از جراحی واریس شروع کردیم و با رژیم سخت یکساله همسرم و خوردن داروهای مختلف و مولتی ویتامین dfi همسرم رسید به رنج نرمال شکر خدا ولی مورفو و تحرک همچنان صفر موند. البته هشت ماه هم تحت درمان طب سنتی دارودرمانی ، حجامت و زالو درمانی قرار گرفت. با این حال تحقیق کردیم دیدیم افراد مشابه هسرم با تسه بهتر جواب گرفتن و این ماه با تسه رفتیم تو سیکل. منتظر لطف خدام که جنین داشته باشیم. انشالله تو همین مرحله تموم بشه ولی اگه نشه نهایت یکبار دیگه سیکل رو تکرار میکنیم و اگه جنین نداشتیم خدایی نکرده مرحله ی بعد اهدایی هست عزیزم که ما تصمیم گرفتیم اسپرم اهدایی رو امتحان کنیم که سخت میشه جای مناسب برای انجامش پیدا کرد و اگه نشد بریم سراغ جنین اهدایی. این مراحل رو ما در نظر گرفتیم گلم. ببین اول شاید خیلی سخت باشه که اهدایی بپذیری ولی خب تحقیق کن با کسایی که این کار رو انجام دادن مشورت کن که تو تاپیک های نی نی سایت زیاد هست. ففط اینکه وقتی برین سراغش که صد در صد ناامید بشین از باروری خودتون. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ممنون عزیزم بابت تبریکت ولی بچه ها با یه بیبی چک که فقط یه حاله انداخته بود انقدر شلوغش کردن منم هنو ...

مرسی گلم میرم پیاماتو میبینم😘

الهی آمین 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻