2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خانما پرستار بعد انتقال خیلی به من تاکید کرد استراحت کنم‌ومراقب باشم بنظرتون توماشین بشینم جایی برم ...

نرو يه چند روز تحمل كن ني ني بچسبه به دلت بعد برو😒😒

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم من میخوام برم حمام. اشکال نداره دیروز صبح پانکچر کردم؟ من حمام میخوااام😁

عزیزم حال عمومیت چطوره ...میگم لازمه کسی همراهم بیادبراپانکچر چون ما به کسی نگفتیم فقط خودم و شوهرم

عزیزم حال عمومیت چطوره ...میگم لازمه کسی همراهم بیادبراپانکچر چون ما به کسی نگفتیم فقط خودم و شوهرم

نه همراه نمیخوای من ۶ردوبار تنهابودم با شوهرم اصلا بعضی جاها بغیر شوهر نمیزارن کسی بیاد

یا رب العالمین
بچه ها دارم دیوونه میشم من دوشنبه انتقال داشتم ۳ تا جنین انتقال دادن همون روز دکتر جنین شناس همه ش ر ...

واقعااااااا که. این چه وضعشه. نمی دونی چقد عصباانی شدم که. این چرت و پرتا چیه گفته اخه. 

ناراحت نکن خودتو. حداقل تو همین تاپیک بارها و بارها بهمون ثابت شده که این گرید و ... تاثیر شگفتی تو مثبت منفی شدن نداره اصلا. چقد شده با گرید a منفی شده و با گرید های پایین تر مثبت؟؟؟؟؟

تو رو خدا گریه نکن . اون نی نی ها الان با شمان از حضورشون لذت ببر عزیزم. خدااااااای نکرده اگه بعدا منفی شد وقت هس برا ناراحتی. الان فقط از بودن شون کییییییییییییییف کن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای خدا چقد سخته خیلی نیاز دارم ک دوستی خواهری مادری پیشم باشه ....میگم اول نمونه ازشوهرم میگیرن بعد ...

عزيزم تو اين راه هرچقدر تنها تر باشي استرست كمتره مطمئن باش. اره گلم اول همسرت بعد خودت اصلا هم نگران نباش 

خداياشكرت....❤️