2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه ها من رفتم سنو سن جنین 5هفته و سه روز قلبم نداشت با حساب خودم باید شش هفته و چهارروز میبودم چکارکنم خیلی ناراحتم کم مونده سکته کنم دلداری بدین بهم

@زینبی_بابا    

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشيد دارچين جون چندتا سوال؟ دكتر حسين صدري؟؟ همون مركز راديولوژي صدراس؟ نوبت دهيش چه طوريه ...

الان اسم سونوش صدرا نیست. تو خواجه عبدالله، بالای سیدخندانه. اسمش هم همون سونوگرافی حسین صدری هست. راحت وقت میده ولی اونجا برای من هر دو بار بسیار معطلی داشت.

دوقلو انومالی نزدیک به ۱ تومن شد.

من سه بعدی نخواستم. ولی میگیره. 

سی دی هم هر بار میدن. اما تا حالا ندیدم توش چیه 😀

😭😭😭😭😭🤪🤪🤪🤪😂😂😂😂😂😂 خدا یه نی نی به من نمیده که نه شما رو کچل کنم نه خدا رو  اگر م ...

ای جان. ایشالله جوری سورپرایز میشی و خبر بارداریت رو میدی که همه این حرص خوردن‌هات جبران میشه ❤️

سلام خانوما🌻🌻🌻 من غربالگري دومم ميافته هفته دوم عيد دكترم گفته برو سونو الوند ولي زياد تع ...

عزیزم من همدان هستم سونوهای تهرانو بلد نیستم😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها من رفتم سنو سن جنین 5هفته و سه روز قلبم نداشت با حساب خودم باید شش هفته و چهارروز میبودم چکار ...

خب عزیزم 5 هفته قلبش معلوم نیست که، برای من شش هفته تازه با سونو واژینال مشخص شد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
الان اسم سونوش صدرا نیست. تو خواجه عبدالله، بالای سیدخندانه. اسمش هم همون سونوگرافی حسین صدری هست. ر ...

خيلي ممنون دارچين جون

جنسيت دوقلوها شما قطعي شد؟

براي منو تو ان تي نگفت

طول سرويكس شما چنده؟

نياز به سركلاژ دارين يا نه؟

@زینبی_بابا    

سلام زینبی جون من دیروز پیش دکتر طرازی بودم ابن سینا گفت بعد عید برم واسه شروع سیکل ولی با این که دید کیست آندومتریوز دارم بهم قرص ال دی نداد حتی بهش گفتم نیازی نیست ال دی بدید گفت نه. حالا شنیدم میگن از دوماه قبلش ال دی میدن که کیست رو خاموش کنه و داروهای هورمونی بهتر جواب بده میشه کمکم کنی.

دوستان شما هم بگید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خيلي ممنون دارچين جون جنسيت دوقلوها شما قطعي شد؟ براي منو تو ان تي نگفت طول سرويكس شما چنده؟ نيا ...

خواهش عزیزم. دکتر صدری تو ان تی حدودی میگه. به منم گفته بود ۹۰ درصد هر دو دختر. تو آنومالی گفت قطعی 👧🏼👧🏻

😛

سرویکس رو شکمی اندازه گرفت. ۳۸ بود. راستش من همش منتظر جواب آمنیو ام که با هم ببرم دکتر ببینم کلا نظرش چیه. اونم که نمیاد 😔

امروزم رفتم اکو. خداروشکر مشکلی نبود. فقط دخترها دمر خوابیده بودن گفت یه ذره سخت دیده میشه😛😛