2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی پیج مرکز مام توی اینستا، برای دکتر منتظری نوشته سابغه درخشان در زمینه ناباروری.شما راضی هشتین؟ ب ...

یه چیزی هم که برای خودم خیلی عجیبه که برای همه معمولا تعداد فولیکول ها بیشتر از تعداد تخمکه، ولی برای خودم و چند تا از بچه هایی که با هم پانکچر شدیم تعداد تخمک ها بیشتر از فولیکولها بود🤨

نه من انتقالم دستگاه گذاشت درد داشتم فقط اخ واوخ میکردم    

عززززیزم 🥰🥰

خب به خاطر این بوده تازه پانکچر کردی و بعدش انتقال دادی وگرنه درد نداره . من که کل اونجا گذاشته بودم روی سرم انقدر که خندیدمو شیطونی کردم 😂😂😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
راستش من فقط پانکچر کردم پیششون، کلا تو مرکز مام بیشتر کارها با ماما هست، یعنی دکتر سونو میکنه خودش ...

اونجا هم شلوغه؟ میگن دکتر منتظری و علیرضایی خیلی با دقت هستن درسته ؟ اونجا ویزیت چنده؟ دفعه اول که میرین از اقا ازمایش اسپرم میگیره؟ ببخشید سوالاتم زیاده ولی واقعا گیر کردم.بلد هم نیستم درخواست دوستی بدم که بیام از خودتون اختصاصی بپرسم

عزیزم اگر از فریز در اومدن نگران نباش 😉  حالا چه جور دیدی افتاد؟  و اینکه کلا نی ها رو ...

نه ذوبشون نکردن

باتانک انتقال جنین،ازهمدان جنین هارو تو تانک انتقال دادیم تهران

بعد که داشت از تو تانک درشون میاورد افتاد داخل مایع نیتروژن

خیلی نگرانشونم🥺😭

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اخه من پانکچر پیش پنج تا فولی داشتم، هفت تا تخمک، شش تا جنین😅😅 روز بعد پانکچر هم یه خانمی از مرکز ...

فولی مگه همون تخمک نیس ؟مگه هر فولی یه جنین نمیشه؟من گیج شدم الان من سه تا فولی ۱۷ و۱۸ داشتم چندتاجنین میشد برام

فولی مگه همون تخمک نیس ؟مگه هر فولی یه جنین نمیشه؟من گیج شدم الان من سه تا فولی ۱۷ و۱۸ داشتم چندتاجن ...

نه دیگه، دکتر من انگار فولی های کوچیک رو نمیگه، مثلا به یه خانمه گفته بود چهار تا فولی، ولی روز عمل شش تا تخمک ازش کشیدن