2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من سهرستانم تنبلی دارم تو شهره خودمون خیلی دارو خوردم فایده نداشته بعد عید میخام بیام رویان 

بسلامتی عزیزم

کار خوبی میکنی مرکزت رو عوض میکنی انشالله خیره. منم رویان میرم دکترم مشایخی هست. توی مرکز خیلی قبولش دارن. میتونی روز اول ک برای تشکیل پرونده میری دکترت رو خودت انتخاب کنی ک اسمشو روی پرونده ات بنویسن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بسلامتی عزیزم کار خوبی میکنی مرکزت رو عوض میکنی انشالله خیره. منم رویان میرم دکترم مشایخی هست. توی ...

خداروشکر ممنونم خدا خیرت بده انشالا که بزودی خبره بارداریتو بشنوم میگم من مشکلم تنبلی تخمدانه ممکنه ای یو ای برام انجام میده یا یکسره ای وی اف

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم وای چقد گرون حالا که ایقد گرونه همون هتل بهتره پس!فک کردم مجانی میزارن دراختیار مریضا مر ...

ما تمام هتل های نزدیک مرکز رو سرچ کردیم و قیمتاشو با هم مقایسه کردیم. هتل امیر رفتیم آذر ماه بود یه سوییت بزرگ بهمون داد شبی 250. البته انگار حضوری سی چهل تومن گرونتر بود ولی رزرو از طریق سایتش ۲۵۰ بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ما تمام هتل های نزدیک مرکز رو سرچ کردیم و قیمتاشو با هم مقایسه کردیم. هتل امیر رفتیم آذر ماه بود یه ...

ممنونم عزیزم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خداروشکر ممنونم خدا خیرت بده انشالا که بزودی خبره بارداریتو بشنوم میگم من مشکلم تنبلی تخمدانه ممکنه ...

دکتر پرونده ات رو کامل چک میکنه و اصلا اینجوری نیست ک هر مشکلی داری بگه آی وی اف یا میکرو. اتفاقا ب من گفت چرا اصفهان شش ماه از ازدواجت گذشته بوده فورا شما رو میکرو کردن. باید حداقل یک سال برای بچه دار شدن اقدام میکردین.. ک من در جواب دکتر گفتم ما همون اول ازدواج متوجه شدیم اسپرم خیلی خیلی ضعیفه و باردار نمیشم و تنها راهمون میکروست. برا همین وقتو تلف نکردیم

منظورم اینه کاملا باتوجه به مشکلتون روش درمان رو شروع میکنن. فکر کنم آی یو آی بهتون پیشنهاد کنن

خداروشکر ممنونم خدا خیرت بده انشالا که بزودی خبره بارداریتو بشنوم میگم من مشکلم تنبلی تخمدانه ممکنه ...

مرسی از دعای خیرت. خودتم زودتر مامان بشی😘

خانوما فردا بخوام برم ابن سینا و با دکتر انصاری پور ویزیت شم باید از قبل نوبت گرفته باشم ؟

اره عزیزم باید چند روز قبلش زنگ بزنی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷