2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه از من هزینه جدا نگرفت. کلا سونوی دیروزم شد 561 هزار تومن. عکس هر کاری میکنم آپلود نمیشه نمیدونم چ ...

اوه ی سونوی تخمین وزن اینقد شد؟من که میرم ۸۰میگیرن اونم مطب

من از صبح بالای شکمم درد میگیره دیشب شیر خوردم نمیدونم برا اونه خیلی نگرانم ی لحظه دردش زیاده باز خوب میشه باز دوباره درد میاد چی بخورم خوبه 

اصلا نگران نباش عزیزم بعضی روزها تنبل میشن . اکه میتونی آب انبه بخور دوتا مثل فرفره میچرخه🤣🤣

مرسی راهنمایی دبشی بود. دکتر ان اس تی رو دید گفت خوبه خدارو شکر. بعدش زنگ زدم شوهرم رو دعوا کردم! جرات نمیکنم یه ترس و استرسی پیش میاد بهش بگم. حالش خیلی خیلی بد میشه. بهش میگم به خدا تنهایی استرس کشیدن خیلی سخته. میگه همین الانم که بخیر گذشته من فشارم افتاده!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اوه ی سونوی تخمین وزن اینقد شد؟من که میرم ۸۰میگیرن اونم مطب من از صبح بالای شکمم درد میگیره دیشب شی ...

شاید معده اته عزیزم. به پهلو دراز بکشی آروم نمیشه؟ آره عزیزم فقط وزن نیست البته، بررسی همه پارامترهاست. انقد این تکون نخوردنش ترسوندم یادم رفت از دکتر بپرسم ببینم بازم باید سونو برم یا نه.

سلام دوستان هر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه من الان پرونده خودم و همسرم آمادس برای میکرو حالا برای ا ...

عزیزم باید روز اول یا دوم پری بری سونو میکنه و فولیکولات و وضعیت رو‌ چک میکنه دارو میده از سوم یا چهارم پری شروع کنی

اصلا نگران نباش عزیزم بعضی روزها تنبل میشن . اکه میتونی آب انبه بخور دوتا مثل فرفره میچرخه🤣🤣

راستی پرسیدم تایم زایمان رو، گفت احتمالا شونزدهم هفدهم فروردین بشه

مرسی راهنمایی دبشی بود. دکتر ان اس تی رو دید گفت خوبه خدارو شکر. بعدش زنگ زدم شوهرم رو دعوا کردم! جر ...

نگران نباش بعضی روزها حرکتشون کم میشه . خداروشکر که همه چی ردیف بود . پس منم همین حدودا باید بشم . تیکرم میاد جلوتر 🤣🤣🤣درباره تغذیه چیزی نگفت ؟ شما الان چند هفته ای ؟

جواب نميده🙄،حالم از غذا بهم ميخوره حتي ابم دوست ندارم دكتر دوباره زنگ زدم گفت امپول ضدتهوع بزن

واااي خيلي سخته، ضعيف ميشي دختر.

انتقالت كي هست؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
شاید معده اته عزیزم. به پهلو دراز بکشی آروم نمیشه؟ آره عزیزم فقط وزن نیست البته، بررسی همه پارامترها ...

احتمالا یه سونو دیگه تو عید داشته باشیم . حالا من نمیدونم تو عید جایی باز هست یا نه . چون پزشکم گفت دو روز تو عید میام مطب برای ویزیت بارداری هایی که آخرش هستن