2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
فدات مرسی همچنین گلم. منم یک اردیبهشت پری میشم فقط یادم رفت یه سوال بپرسم من و همسرم همه چیزمون الان ...

بهترین حالت به نظرم روز اول و دومه از این جهت که روز سوم داروها شروع میشه اگه روزای اول و دوم ویزیت شید برای تهیه آمپولا و تاییده بیمه شون مشکلی ندارید مثلا بیمه سلامت حتما 1 روز طول میکشه که داروهارو تایید کنن و خانمایی که بیمه سلامت داشتن همش مجبور بودن داروهاشونو آزاد بگیرن تا فردا برگردن پولشونو بگیرن 

یا اگه مثلا اون آمپولو جایی نداشت فرصت داشته باشی چنجا سر بزنی و استرس نگیری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
همسرت مشکلی نداره بهش چی دادن

ای خواهر همسرم مورفو و تحرکش صفره. دی اف آی هم خوبه خدا رو شکر. بهش ال کارنتین. زینک پلاس. سلنیوم پلاس. فولیک اسید. آمپول سینال آف. دکترش داده امروز تموم میشه دو ماهه داره میخوره شنبه با آراسته نوبت داره ببینه چی میگه دوباره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول تا سوم پری باید بری سنو میکنه ودارو میده 

یعنی روز اول بریم هم میشه اگه روز اول هم قبول کنه برم عالیه چون بعضی داروهاشو تا پیدا کنم شاید سخت باشه اینجا دیدم بچه ها سخت بعضی داروها رو پیدا کردن.

بهترین حالت به نظرم روز اول و دومه از این جهت که روز سوم داروها شروع میشه اگه روزای اول و دوم ویزیت ...

خدا خیرت بده منم به همین خاطر استرس داشتم چون خیلی از بچه ها رو دیدم دنبال داروها بودن پس من روز اول میرم تا خیالمم راحت باشه مرسی عزیزم. 

خاهش میکنم عزیزم انشاله مثبت میشین.منم مثبت شدنی علائمم از روز سوم شروع میشد و کمردرد هم داشتم.یه با ...

ااای خداااا 😍😍😍 منم امروز یکم رحمم تیر میکشه ، مخصوصا وقتی غذا خوردم 

خدا امید هیچ کدوم مارو نا امید نکنه 

من که همش میگم دوتا نی نی تو دلم هست که قراره آبان ماه به دنیا بیان 😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خداروشکر عزیزم دیدی اون همه استرس بی دلیل بود ایشالله کلی جنینم برات تشکیل شه و با خیال راحت با اول ...

توکل بر خدا. التماس دعا. انشالله همه با هم طعم مادر شدن رو بچشیم🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ای خواهر همسرم مورفو و تحرکش صفره. دی اف آی هم خوبه خدا رو شکر. بهش ال کارنتین. زینک پلاس. سلنیوم پل ...

انشالله که فردا آزمایش میده و همه چیش خوب شده 

شوهرمنم مثل همسرشماس

خدای من خدای معجزه هاست .