2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزيز دلم دركت ميكنم 🌷، فقط به خودت روحيه بده، زندگيتو تلخ نكن انشاالله سال جديد دوباره تلاش ميكنيم ...

اخی منم هم مامانم ه یکی از فامیلا ی خواب خوب دیده بودن ک تعبیر ب من کرده بودن با اینکه خبر نداشتن. ولی خب قسمت مون امسال نبوده. ان شاالله سال بعد  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم میشه زد ولی به نظرم از فردا به شکمت بزن  من هم hmg هم پرگووریس به شکمم میزنم یکی این ...

سلام شما شنيدين كه دكتر نصر ميخواد بره خارج ؟ خيلي ناراحتم انتقال رو قرار بود دكتر نصر انجام ميده بعد چيكار كنم خدا كنه شايعه باشه

سلام گریدabضعیفه؟من کلا سه تا جنین دارم یدونهab و دوتا b.هشت سلولی و شش سلولی.ب دکترم گفتم گریدشونو ...

نهههه اصلا فکرتو مشغول نکن عزیزم. اینا درجه بندی ای هس ک کمک جنین شناسه برا انتخاب انتقال دادن و ... وگرنه همشون دست خداست. من هر سه a بود و نگرفت. خیلی هم بوده اینجا ک بچه ها گفتنab یا b ,... بوده وشکر خدا گرفته. بسپر دست با کفایت خودش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نهههه اصلا فکرتو مشغول نکن عزیزم. اینا درجه بندی ای هس ک کمک جنین شناسه برا انتخاب انتقال دادن و ... ...

تروخدا راست میگی؟یعنی من از صب دارم گریه میکنم چشام شده کاسه خون.فک میکردمabکیفیتش خوبه ولی دکتر گفت نه.انگار دنیاخراب شد روسرم.

من خودم مشکل ندارم.همسرم اسپرمش خیلی ضعیفه.

بچه ها معمولا چند روز بعد قطع کردن داروها پریود شروع میشه؟ من از وقتی قطع کردم هم دردای پریودیم شدید شده هم پا درد شدید ولی پریودم نمیشم. خیییلی اذیتم همش میگم کاش زود بیاد بلکه راحت بشم.

سلام شما شنيدين كه دكتر نصر ميخواد بره خارج ؟ خيلي ناراحتم انتقال رو قرار بود دكتر نصر انجام مي ...

آره عزیزم شنیدم متاسفانه شایع نیست 

حالا قراره 25تا 31 اردیبهشت بیاد خودش انتقال انجام بده شانش بیاریم انتقال به اون روز ها بخوره انشاءالله منم خیلی ناراحتم 

آره عزیزم شنیدم متاسفانه شایع نیست  حالا قراره 25تا 31 اردیبهشت بیاد خودش انتقال انجام بده شان ...

مهگل جان برای همیشه میره یا مسافرت ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مهگل جان برای همیشه میره یا مسافرت ؟

برای همیشه عزیزم ولی میگه 40روز یه بار میام انتقال انجام میدم برمیگردم که به نظرم بعیده اگرم بیاد یه سه 4ماه بیاد دیگه اونم نمیاد با این وضعیت کرونا و پرواز ها فعلا گفته اونا که میخوان با من باشه انتقال 25تا 31 اردیبهشت میام سیکلتون به ماما بگید تنظیم کنن یه دکتر خوبم داشیم اونم رفت فکر کنم خانوادش خیلی وقت انگلیس هستن 

سلام.  جنین اهدایی چه وقتی بهمون تعلق میگیره. ما دفعه ی پیش پنج تا جنین داشتم در یزد اونا میخواستن بلاست کنن نشدن و پوچ شدن جز یه دونش که جنین شد و اونم نشد. چرا بلاست نشدن جنین ها???? مشگل از حرکت اسپرم بوده یا کیفیتش?

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم