2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044853 بازدید | 684415 پست
سلام عزیزم مبارکت باشه گلی  شاید دو قلو بودن و یکیش از بین رفته، اصلا به همین زودی نباید نا ام ...

اره زینب جون دکتر منم گفت شاید یه قلت دفع شد و بتات پایین اومده از امروز دوباره منم حالت تهوع شدید گرفتم امید دارم مع بتام داره میره بالا که حالت تهوع دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشابهه من بودن و نینیشون سالم دنیا اومده 

چند انتقالی هستی جان؟ 

من که رنج آزمایشگاههام فرق داره 

ولی تقریبا افت  داشتم ولی دکترم گفت اگر درد و خونریزی نداری جای نگرانی نیست و احتمالا یه قلت دفع شده من مجدد سه شنبه و پنج شنبه آزمایش میدم ولی خب روحیه م خیلی مساعد نیست 

من ۱۸ بهمن انتقال دادن

سلام عزیزم خوبی‌؟  الهی بگردم عزیزم 😢😢😢😢 آخه چرا این همه خون ریزی عزیزم با این مدد خون ری ...

ممنون الحمدالله نه والا رفتم عربالگری فقط گفت جفت یکیش خلفی یکیش اقدامیه ازمایشم دادم د۳ ام ۱۱ هست☹اهنم ۴۴ ولی ذخیره آهنم همیشه پایینه اونو نگرفت ازمایشگاه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
چرا دارو میدن اما استرادیول نداری. من انتقال دومم سیکل نچرال داشتم . اول لتروزول دادن که ۵ تا بود فک ...

قربونت برم عزیزم چقد خوب توصیح دادی ...شما برای چی سیکل نچرال انجام دادم ؟مال شما هم صخامتت با استردیول بالا نمیرفت؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
چند انتقالی هستی جان؟  من که رنج آزمایشگاههام فرق داره  ولی تقریبا افت  داشتم ...

.من ۲۰بهمن انتقالم بود من خوشبختانه افت نداشتم ولی بتام دوبرابر نشده و دکترم گف اصلا عالی نیس بعد من تابستون هم یه انتقال داشتم که اونم بتام دیر میرفت بالا و تو هفته هفتم سقط شد و اینبار نمیخوام این اتفاق دوباره برام تکرار بشه

چند انتقالی هستی جان؟  من که رنج آزمایشگاههام فرق داره  ولی تقریبا افت  داشتم ...

من هنوز استرادیول مصرف میکنم نمیدونم تا کی باید قطش کنم ایا شما هم هنوز مصرف میکنین؟؟

من روزی سه تا میخورم از قبل انتقال تا الان 

سلام دوستاي خوبم من شنبه هفته پيش زايمان كردم اميدوارم همگي طعم شيرين مادر شدن رو هر چه زودتر بچشي ...

گلم تبریک میگم بهت اسمم مریمه اگه جا داری برام بخون به نست باردارشدنم انشالله که طااعاتت قبول حق باشه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من هنوز استرادیول مصرف میکنم نمیدونم تا کی باید قطش کنم ایا شما هم هنوز مصرف میکنین؟؟ من روزی سه تا ...

اره عزیزم منم میخورم روزی چهارتا 

من رفتم سونو بعد چندتا لک بینی گفت ضخامت رحمت بالاست رو ۱۸ بود و اگر سقط بود ضخامت کمتر بود بعد رفتم تست بتا دادم 

دکترم گفت چون خونریزی نداری احتمال زیاد یه قل از دست دادی و بتات بخاطر اون افت کرده حدود ۱۰۰تا 

و خودش گفت اگر تهوعت برگرده احتمال زیاد بتات داره افزایش پیدا میکنه که از صبح همینطور تهوع شدید دارم

حالا انشاالله سه شنبه و پنج شنبه ازمایشگاه دیگه قرارشد تکرار کن 

انشاالله خیره و بتات همینطور میره بالا 

ولی خب من خودم تو بلاتکلیفی ام تازه فهمیدم وقتی بتا مثبت میشه داستان شروع میشه....

من هنوز استرادیول مصرف میکنم نمیدونم تا کی باید قطش کنم ایا شما هم هنوز مصرف میکنین؟؟ من روزی سه تا ...

خیلی هم دل نازک شدم تنها میشم میزنم زیر گریه که چرا اینطوری شد چرا خوشحالیم انقد کمرنگ شد ....ولی بازم راضی ام به رضای خدا خودش داده بخواد نگهش میداره نخواد میگیره من جز دعا از دستم کاری بر نمیاد انشاالله که شما هم به زودی خبر خوب به ما بدی

سلام ممنون فقط جای بخیه هام میسوزه و اذیتم  اره نی نی فقط یه روز بستری شد بعد دیروز بادستگاه &n ...

انشالا همه چی به خیر و خوشی بگذره و حال خودت و نی نی هر روز بهتر از دیروز شه❤

سلام دوستان هزینه ازمایش ایمنی و... میدونین چنده؟  تنها چیزی که ب ذهنم میرسه که بررسیش کنیم بر ...

سلام برای من و همسرم با کاریوتایپ هر دومون حدودا سه ملیون شد آزمایشگاه بهار. بنظرم آزمایش بده خیالت راحت بشه انشالله این بار جنینهات میمونن برات.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خیلی خوبه ک اسپرم مناسب بوده. انشالله جنین های خوبی گیرتون میاد. حالا دوست داشتی فردا پرس و جو کن. ...

ممنون اره فردا دوباره زنگ میزنم ببینم چی میگن اگه جواب ندادن که سه شنبه باید برای انتقال برم میرم اونجا ببینم چی میشه.اینقدر سوال کردن ازم اگه حواسشون باشه.تو پرونده پیش دکتر تهرانی و دکتر صالحی هم هست. 

یا رب العالمین