2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
ن والا من رفتم مطب دکترم خوب خوب بودم یه قلم هماتومم داشت جدب شده بود کلا برکشتم خونه خونریزی شدید و ...

خدارو شکر ک سالمن . الحمدلله . عزیزم هر روز براشون صلوات بفرست . سوره قدر بخون برا سلامتیشون تا روزی که دنیا میان 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستاي خوبم من شنبه هفته پيش زايمان كردم اميدوارم همگي طعم شيرين مادر شدن رو هر چه زودتر بچشي ...

عزیزم تبریک میگم .پاقدم نورسیده مبارک .اگه امکان داره برا منم دعا کن .التماس دعا

یعنی این کارو میکنن ؟

آره عزيزم زنگ بزن به جايي كه ميخواي بري، فقط بايد ناشتا باشي فك كنم بازم بپرس

حتما آبميوه شيرين همراهت ببر كه بعدش بخوري

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
وای عزیزم خداروشکر که حالشون خوبه     دیگه الان خوب خوبی دیگه انشالله؟ خونریزی که نداری؟ ...

سلام عزیزم الحمدالله همچنان استراحت مطلقم و خونریزی یه موقع لک یه موقع خون تیره هست همچنان توکل با خدا استراحت کن عزیزم ان شاءالله جذب میشه خیلی ها خونریزی ندارن هماتوم دارن جذر میشه هماتومشون مال من انگار دفع میشه نه جذب

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
چاق که نگم برات اصلا از عوارض کورتون همینه دیگه پردنیزولونم کورتونه

من به سختي ٣٧ كيلو وزنمو كم كردم الان وقتي ٢٠٠ گرمم چاق بشم برام خيلي سخته😭٣ كيلو چاق شدم با اينكه غذامم خيلي كمه😔😔

خداياشكرت....❤️ 
سلام من امروز عکس رنگی دارم از استرس وترس دارم سکته میکنم😢

توروخدا نترس هيچي نيست هيچي براي من كالوس شده بود يكم فقط زير دلت درد ميكنه هيچي نيست فقط قبلش شياف ميدن استفاده كن

میگه بیهوشی انجام نمیدیم 😢

عزيزم اصلا ترس نداره فقط سعي كن موقع تزريق مايع نفس عميق بكشي زودي هم تموم ميشه من تنهايي رفتم انجام دادم دردش مثل درد پريوده

خداياشكرت....❤️ 
من به سختي ٣٧ كيلو وزنمو كم كردم الان وقتي ٢٠٠ گرمم چاق بشم برام خيلي سخته😭٣ كيلو چاق شدم با اينكه ...

افرین به ارادت

من تو 40 روزی که خوردم با اینکه هر روز کلی پیاده روی و رژیم داشتم اما 4 کیلو اضافه کردم

الان تو انتقال که دیگه اصلا وزن نکردم اما میدونم که چاقتر شدم اما میگم فدای سر دردونه هامون، بیخیال فقط بیان چاقی رو بعدنم میشه لاغر کرد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خب عزیزم از الان اگه میتونی تقویتش کن با دارو . ببین الکارنیتین و اسپریژن و کیوتن اینجا خیلی تعریفشو ...

عزيزم الكارنيتين مايع گرفتين چطوره مصرفش دوزش١٠٠٠؟ چند تا داد دكتر؟