2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم مینور هستم یعنی باید ادامه بدم؟ دکترم چیزی نگفت فقط دیگه برام ننوشت فولیک رو. فولیک ۵ میخوری؟

از هفته ۱۲ به بعد فولیک یک میخورم . هرچی پزشکت گفت همونو انجام بده من هموگلوبینم هم پایین بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من قرص استراديول و پردنيزولون و فوليك و متفورمين و لووتيروكسين ميخورم و صبحا امپول سينافكت ميزنم رژيمم هستم اما بي دليل وزنم سه كيلو رفته بالا با اينكه حجم غذام بسيار كمه اما بازم افزايش وزن داشتم😔😔😔الان نزديك سه ماه پردنيزولون ميخورم يعني بخاطر اين قرصه؟ حالا بايد چيكار كنم😭😭

خداياشكرت....❤️ 
وای یروز مونده زایمانتون با تخمک گیری من همزمان میشه  .التماس دعای فراوان

روز چندمت میشه گلم؟ من فردا روز دهم هست دارم میرم واسه سونو. خدا کنه دو تامون یه عالمه جنین با گرید خوب داشته باشیم. توکل بر خدا🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نمیدونم استاره  از بس سخت بوده این راه هربار یه اتفاق افتاده باور ندارم میشه دلم شاد شه راحت ش ...

انشالله که میشه توکلت بر خدا باشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها سلام

من میخوام از طریق ابن سینا برای تخمک اهدایی اقدام کنم (دیگه مجبورم بپذیرم، سنمم بالا رفته، مشکل ایمنی و انعقادی هم دارم!! )

کسی اطلاعاتی داره

چقدر زمان میبره؟

کلا از تخمک اهدای چی میدونید؟ چه چیزهایی تو انتخاب دونر رعایت میشه؟ 

خوشحال میشم اطلاعاتتون در اختیارم بذارید