2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره بخدا من مطمئنم بچت بیشتر تو پهلوته رفتی منم تگ کن 

مامان ماهک جون رفتم سونو، جوجم کوچولو بود خیلی، وزنش 1400 گرم ولی خداروشکر مشکلی نداشت به قول دکترم فسقله فقط

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من دیگه جنین ندارم. اصلا نمیتونم تصور کنم چه جوری مجدد شروع کنم. خصوصا اینکه به خانواده هامون نگفتیم ...

عزیزم یه نصیحت خواهرانه منم اوایلش به هیچ کس نگفتم فقط خودم و شوهرم میدونستیم خیلی سختی کشیدیم ولی الان به مامانم گفتم و واقعا ارامش پیدا کردم استرسم از بین رفت توام فقط به مامانت بگو خیلی سبک میشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل به خدا عزیزم، باور کن از وزن خودم میترسم وگرنه حسابی میخوردم، تازه همینجوریشم که مراعات میکنم ه ...

حالا من خودم تقریبا وزن اضافه نکردم.‌ با اینکه دلم میخواست یه کم تپل شم. دکتر من بهم گفت خیلی آجیل نخور چون گرمیه و کبدت رو بهم میریزه. منم این هفته سونوی رشد دارم، استرس هم دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
حالم خیلی بده یه دلیل بهم بدید برای ادامه زندگی..... ۳۸ سالمه نمیدونم ۸ بار با ۹ بار انتقال ...

عزیزم انشالله که خدا دلتو شاد کنه منم ۵ سال بهترین دکترای تهران و یزد پیش دوتر افلاطونیان رفتم هیچ نتیجه ای نگرفتم الان اومدم رشت تحت درمانم البته الانم اصلا شرایط خوبی ندارم باز شما کارت به انتقال میکشه من اصلا تخمک ندارم فقط یدونه دارم که اونم دکتر میخواد اینبار پانکچر کنه خیلی سخته ولی توکلت به خدا باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم ما تو آزمایش شوهرامون با این شرایط باید دقیق بشیم. مطمعنا تغییر کرد بزار جلوت دو تا رو مقایسه ...

يعني مكمل كه قطع شه سريع شرايط اسپرم تغییر میکنه و باز اوضاع میشه مث اول؟یا تا یه مدتی شرایطش خوبه؟

اره عزیزم پریناتولوژیست هست عالیه یعنی.مسن و باتجربه.اسمشم فاطمه رحیمی شعرباف.فک کنم شنبه و دوشنبه ت ...

مرررسي كه جواب دادي ❤️، من درد زير شكم دارم  گفتم اگه بتونم ازش يه وقت بگيرم ببينم نظرش چيه ، جدي محب ياس دولتيه؟ همون كه تو خيابون وليعصره ديگه؟ من فك ميكردم خصوصيه

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
از همه مهم تر درصد اسپرم زنده بالاتر رفته. اینا رو دقت کن قطعا میبینی. همه ی آزمایش مورفو و تحرک که ...

باشه حتما چک میکنم و ادامه میدیم ویتامینا رو ممنونم که وقت گذاشتی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرررسي كه جواب دادي ❤️، من درد زير شكم دارم  گفتم اگه بتونم ازش يه وقت بگيرم ببينم نظرش چيه ، ج ...

عزیزم تومحب یاس همش موارد خاص میان.نمیدونم دردزیر شکم رونگاه کنن یانه.میخایی زنگ بزن بپرس یامطبش برو.اره عزیزم همون که تو ولیعصره

حالا من خودم تقریبا وزن اضافه نکردم.‌ با اینکه دلم میخواست یه کم تپل شم. دکتر من بهم گفت خیلی آجیل ن ...

من تا الان 15 کیلو اضافه کردم عزیزم که خیلیه، الان دیگه زیاد نمیخورم کلا استعداد دارم آبم بخورم چاق میشم وگرنه باردارای دورو برمو دیدم چجوری میخورنو اندازه ی من اضافه نمیکنن البته چاقالوام داریم توشون، خلاصه این مدت باقیمونده رو خدا کمک هممون کنه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم فدات خواهری من درد شدید دارم فردا پانکچر دارم دکتر گفت هایپر شدی . من همسرم توی کوه آشنا ...

آخ جون یه عالم نی نی تپل مپل داریم،هرکی هایپرمیشه من میگم خداروشکرجنین ایشالاتعدادبالاداره به امیدخدا🙏🏻😍ایشالاکه پاداش این دردات یه دختروپسرنازباشه برات خواهر،سالموصالح🙏🏻🙏🏻💜💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
توکل به خدا عزیزم، باور کن از وزن خودم میترسم وگرنه حسابی میخوردم، تازه همینجوریشم که مراعات میکنم ه ...

می دونی اخه بیخیالی دقیقه جواب عکس میده چون چربی بدن باعث میشه روی بند ناف فشار بیاره و نزاره بچه تپل بشه پس این حرف که فقط بخور و تو دونفری کاملا اشتباهه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود