2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
در بیشتر مواقع اگر دیر مثبت بشه یه مشکلی هست من دیر و عجیب بتام رفت بالا که کاش اصلا نمیرفت باردار ...

توکلت به خدا باشه عزیزم. امیدوارم به زودی نتیجه بگیری

. بازم جنین داری؟

چند روز ؟عزیزم من یکم پانکچر شدم ۱۱ روز بعد پریود شدم الان که ۲۶ سیکلمه باز یبوست گرفتم و شکمم صدا ا ...

من دفعه اول به هفته بعدش پریود شدم اونم تا دوروز قبلش شیاف داشتم برا انتقال که کنسل شد قزع کردم دوروزه پریود شدم .پریود دوم ۶۰ روز طول کشید ۲روزش هم درحد لک بود.البته من درحالت طبیعی هم ۴۰ روزه میشدم

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم آره همون hmg یه مدل دیگش فکر کنم من از داروخانه فتح گرفتم همون کارما گرفتم 

بايد ديروز پريود ميشدم هنوز نشدم اينم شانس منه هميشه ٢٨ روزه بوده تا ٨ ام بايد بشم وگرنه عقب ميافته ديروز كلي زعفران خوردم 

نه عزیزم ،مطمئن باش که الکی نیست ،من پانکچر دوم همسرم زیاد رعایت نمیکرد یعنی داروهاش رو میخورد ولی م ...

واقعا! خدا خیرت بده پس اشتباه فکر میکردم مرسی گلم که تجربتو گفتی. آخه این مدت زیاد ویتامین و قرص مصرف کرده ولی تغییری نکرده. البته خیلی چیزا رو رعایت میکنه مثل خنک نگه داشتن و فست فود و چیزای دیگه. خیلی لطف کردی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@nazaniin74 @bopo     @لی_لا1     @faribakhanoomi   ...

عزیز دلم تا میتونی پروتئین بخور، روزی دو سه تا سفیده تخم مرغ. گوشت و فیله مرغ و کباب. پوذر پروتئین رو هم حتما بخور. نی نی الان مانکنه، اما مطمئنم قشنگ رستم میشه. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم  ای بابا یعنی دو ماه دارو و امپول هیچ اثری نداشت  من دلم ی این داروها خوش بود ...

سلام گلم نه والا تغییری نکرد نه هیچیش تغییر نکرد ولی اینجوری که دوستامون گفتن تاثیر داره واسه نمونه ای که برمیدارن برای انتقال. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واقعا! خدا خیرت بده پس اشتباه فکر میکردم مرسی گلم که تجربتو گفتی. آخه این مدت زیاد ویتامین و قرص مصر ...

خواهش  عزیزم ،نگرانی به دلت راه نده ،همین خنک نگه داشتن کلی تاثیر داره ،انشالله کلی جنین تپل مپل براتون تشکیل میشه 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام گلم نه والا تغییری نکرد نه هیچیش تغییر نکرد ولی اینجوری که دوستامون گفتن تاثیر داره واسه نمونه ...

عزیزم ما تو آزمایش شوهرامون با این شرایط باید دقیق بشیم. مطمعنا تغییر کرد بزار جلوت دو تا رو مقایسه کن. قطعا تو مورفوی صفر با مصرف ویتامین درصد اسپرم ها با سر سالم بالاتر رفته. دی اف آی بهتر شده. تعداد بالاتر رفته. من چون تو آز شوهرم دیدم میگم گلم. همینا تو نتیجه ی میکرو خیلی موثره. کافیه چند روز نخورن دقیقا میشن مثل روز اول

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام گلم نه والا تغییری نکرد نه هیچیش تغییر نکرد ولی اینجوری که دوستامون گفتن تاثیر داره واسه نمونه ...

از همه مهم تر درصد اسپرم زنده بالاتر رفته. اینا رو دقت کن قطعا میبینی. همه ی آزمایش مورفو و تحرک که نیست عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم خداروشکر سالمه . نگران وزنش نباش از اینجا به بعد مهمه . حتما هر روز تخم مرغ بخور . سبزیجات خصو ...

توکل به خدا عزیزم، باور کن از وزن خودم میترسم وگرنه حسابی میخوردم، تازه همینجوریشم که مراعات میکنم هفته ای یه کیلو دارم اضافه میکنم😕 خواهرم میگه بیخیال وزنت باش تا جوجت وزن بگیره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام .خانمها متاسفانه بچم زردی داشت رفت دستگاه  خودم فشارم بالا بود و دفع پروتین و قند بالا &nb ...

عزیزم ایشالا که زودتر حالت خوبشه و نی نی گلتم زودتر زردیش تمومشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیز دلم تا میتونی پروتئین بخور، روزی دو سه تا سفیده تخم مرغ. گوشت و فیله مرغ و کباب. پوذر پروتئین ر ...

ممنون لی لا جون، پناه بر خدا😍

شوهرم ناراحته میگه چی میشد اینم مثل بقیه بچه ها میبود گفتم خداروشکر سالمه تپل بودو مریض خوب بود؟ دیگه از قدیم گفتن فلفل نبین چه ریزه...جوجه ی من فلفله الان😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...