2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز خوشبحالت کارت به جنین رسیده منکه با این همه دارو فقط یدونه فولیکول داشتم دیگه کلا بیخیال شدم ولی ...

ببین اگه کنسل کردی دفعه بعد چندماه تقویت کن وبرو .یه خانمه دیروز تومطب میگفت ژل رویال ورده خیلی خوب بود.طبیعیشو پیداکن جای مطمان

یا رب العالمین
فولیک میکشه اونایی که سایزشون ریز نمیکشه دوباره امپول میده اونا هم رشد کنه دوباره پانکچر میکنه  

ببین اینجوری گفت که دفعه دوم تعداد فولیکولها بیشتر میشه، یعنی پس فقط همین فولیکولها نباید باشن. من کلا پنج شش تا داشتم تو سونو. احتمالا با تحریک بعدی یه اتفاقاتی میفته که تعداد فولیکولهارو نسبت به تحریک اول ممکنه زیادتر کنه. که البته بازم بستگی به پاسخ تخمدان داره.

تو هم پانکچرت دوبارپشت سرهم بوده؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ندا جون بیخیال شدی؟

نه عزیزم منظورم اینه که خودمو زدم بیخیالی دیگه غصه نمیخورم حالا قرار شده فردا برم دکتر که برام تصمیم گیری کنه چه کارایی کنیم بهتره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ببین اینجوری گفت که دفعه دوم تعداد فولیکولها بیشتر میشه، یعنی پس فقط همین فولیکولها نباید باشن. من ک ...

نه عزیزم من هر دفعه یه بار پانکچر شدم یه خانوم دیدم اینجوری بود دو بار پانکچر شد تو یه سیکل 

صحبتای شما رو خوندم یاد حرف همسایمون که همسن خودمه و به فاصله یک ماه عروسی کردیم افتادم عروس عموم هم ...

میدونی خواهر من خونواده همسرم انسان های خوبی هستن اما خب یه بار یه ناراحتی پیش اومد نسنجیده یاسنجیده به منم گفتن لیاقت مادر شدن رو ندارم درحالیکه میدونستن مشکل از پسرشونه .منم ازاون موقع خیلی حساس شدم .ادم اینجور موقع ها انتظار بیشتری از اطرافیان داره .اما خب امیدوارم یه روزی منم همه اینا رو فراموش کنم 

سلام .عزیزم اگه صبر کنم دوازده هفته پر شه میخورم به تعطیلات عید.چیکار کنم ؟؟؟سونو شکمی هست یا واژینا ...

شکمی هست . واژینال دیگه نداری مگر برای اندازه گیری طول سرویکس تو هفته ۱۶ یا ۱۸