2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
شادن جون شما آزمایشای ایمنی و انعقادی رو داده بودی؟ مشکلی نداشتی؟ 

نه عزیزم ندادم یعنی چون جنینام بلاست نمیشدن دکترم میگفت آزمایش نیاز نداری

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام دوستان من ۲۱ روز از انتقالم میگذره و پنج هفته و دوروزمه

وقتی جواب مثبتو بردم پیش دکتر ivf ام نگفت تکرار کن دوباره

بهم گفت همون قرص استرادیول و شیاف و امپول فرتیژست رو ادامه بده هفته ی بعدش بیا سونو (یعنی این هفته )

نمیدونم شک دارم برم سونو یانه 

همه میگن اولین سونو رو ۸ هفته برو که صدای قلبو بشنوی دیگه استرس قلب رو نداشته باشی

ولی خب از طرفی میگم شرایط من چون ivf بودم فرق میکنه 

احتمالا میخوان ساک بارداری و کیسه زرده رو ببینین و شاید داروهارو عوض یا تمدید کنن

شما تجربه داشتین اینطوری؟ به نظرتون فردا برم سونو؟ ۶ هفته زود نیست؟

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا    

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هروقت داروی هورمونی استفاده میکنم تپش قلب میگیرم نفس نفس میزنم انگار اضافه وزن دارم اره بخدا به ی ...

عزیزم این حس خودته بخاطر اینکه الان تو شرایط خوبی نیستیم کلی فکرا و حسای منفی داریم. مطمین باش اینکه کدوم بچه شون نی نی داره و کدوم نداره ملاک انتخاب و توجه شون نیست. تازه اگه مشکلت رو بدونن دلشون برای تو، بیشتر از بقیه میسوزه.. منم خواهرم نی نی داره و نی نیش خیلی عزیزه ولی من هروقت در مورد مراحل میکرو با مامان حرف میزنم نمیتونه جلو بغض و اشکشو بگیره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزیزم ندادم یعنی چون جنینام بلاست نمیشدن دکترم میگفت آزمایش نیاز نداری

چند تا جنین گذاشتی که بلاست بشه عزیزم ؟

آخرش با ۳ روزه باردار شدی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم آندومترم نازکه.  رشد نمیکنه روز دوازدهم پریودی ۵ بود . استرادیول خارجی هم خوردم اثر نکرد . ...

سلام عزیزم من امروز ۱۴ بود خداروشکر رشد کرده بود ، شد ۸ 

به من یا قرص داد که به صورت شیاف مصرف کردم خیلی تاثیر داشت به نام اس دی اف ۱۰۰ لوزی شکله به رنگ آبی بود ۴ روز مصرف کردم ۳ تا اضافه شد 

دیگه ملتی ویتامین بیبی استار و روزی ۴ تا استرادیول و شیاف لاکتوواژ و تا امروز هم سینافکت میزدم که قرار شده از فردا آمپول پروژسترون بزنم به جای سینافکت 

شما روز چند انتقالی ؟ 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام دوستان من ۲۱ روز از انتقالم میگذره و پنج هفته و دوروزمه  وقتی جواب مثبتو بردم پیش دکتر iv ...

عزیزم من روز ۱۶ انتقالم بعد از دو بار آزمایش بتا رفتم سونو کرد که ساک حاملگی رو دید .و دقیقا یک ماه بعد از انتقالم رفتم سونو قلب که گفت ۶ هفته و دو روز هستم .البته سونوها واژینال بود .هر جور خودت صلاح میدونی همون کار رو کن .خواستم تجربه خودمو بگم.ان شاالله که همه چی برات خوب پیش بره ❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم من روز ۱۶ انتقالم بعد از دو بار آزمایش بتا رفتم سونو کرد که ساک حاملگی رو دید .و دقیقا یک ماه ...

صدای قلب رو 6هفته شنیدی

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم من روز ۱۶ انتقالم بعد از دو بار آزمایش بتا رفتم سونو کرد که ساک حاملگی رو دید .و دقیقا یک ماه ...

ممنون عزیزم

اخه به من نگفت تکرار کن ازش پرسیدم گفت لازم نیست هفته بعد بیا

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

عزیزم این حس خودته بخاطر اینکه الان تو شرایط خوبی نیستیم کلی فکرا و حسای منفی داریم. مطمین باش اینکه ...

عزیزم حق باشماست اما خونواده همسرم کلا مخالفن من دکتر میرم .مطمئنم باتمام این حرفا اگه یه روزی من بچه دار بشم عاشق بچه ام میشن چون نوه خیلی دوست دارن اما خب نمیدونم چرا متوجه نمیشن ما پنج ساله دکتر میریم هنوزم هنوزه دست از پا درازتر...‌انتظار دارن یه پنح سال بشینم بشه ده سال بعد برم دکتر

شش هفته و دو روز.تو مانیتور دستگاهش بهم نشون داد که قلب داشت میزد ولی صداش رو نشنیدم 

من بنظرت کی برم من ی هفته دیگه میشه یک ماه ک انتقال دادم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنون عزیزم اخه به من نگفت تکرار کن ازش پرسیدم گفت لازم نیست هفته بعد بیا

معمولا میگن تکرار کن دو یا سه روز بعد که ببینن روند رشد بتا چطوره .من روز ۱۳ انتقال بتام ۲۸۳ بود روز ۱۶ انتقال ۸۳۵ .شاید چون زود رفتم آزمایش و یا بتام کم بود بهم گفت تکرار کن .

اره ☹☹☹فک کنم تواین مدت یه ماه خوب بودم وبا ولع واشتهاغذامیخوردم ..دکتر گفت صبح یدونه دمیترون بخورم ...

اون از بدنت میگیره خودت ضعیف میشی سعی کن کوچلو کوچلو بخوری وعده هاتو زیاد کن مادریم همینه🙂

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من بنظرت کی برم من ی هفته دیگه میشه یک ماه ک انتقال دادم

عزیزم فک نکنم زودتر از یک ماه بعد از انتقال بشه قلب رو دید .شما اصلا سونو نرفتی که دکتر ببینه ساک داخل رحم هست ؟؟؟