2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نازی😔 رژیم و ورزش و مولتی ویتامین رو چند ماه قبل سیکل انجام دادی عزیزم؟ 

من هیچی رعایت نکردم مثل همیشه عادی بودم فقط ویتامین دوماه قبلش میخوردم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ندا جون نگران نباش حتما کوچیکترها رو بهت نگفته

نه فکر نکنم اصلا گوچیکتری داشتم چون دکترم خیلی همیشه امیدوار بود امروز کلا ناامید شد گفت اصلا خوب نیست

سلام گلم اره اولین بارمه ذخیرم ۱ هستش

عزیزم ناراحت نباش انشالله داروهای قوی تر بهت میده با اونا جواب بگیری خیلیا بودن عوض کردن داروهاشونو تعدادش بیشتر شده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بعد هم ممکنه بار بعد به داروها بهتر جواب بدی، داروهات چی بود؟

نمیدونم امید به خدا میترسم ماه بعدم همین باشه

سینال اف  و  سینافکت    و   پی دی هوموگ

عزیزم ناراحت نباش انشالله داروهای قوی تر بهت میده با اونا جواب بگیری خیلیا بودن عوض کردن داروهاشونو ...

یعنی باید از ماه بعد استفاده کنم یا اینکه میگه برم چند ماه دیگه؟

من هیچی رعایت نکردم مثل همیشه عادی بودم فقط ویتامین دوماه قبلش میخوردم

واه با ذخیره ی خیلی کمتر چند تا فولیکول دارن😑 شاید دارو خوب تجویز نشده برات؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
واه با ذخیره ی خیلی کمتر چند تا فولیکول دارن😑 شاید دارو خوب تجویز نشده برات؟

نمیدونم منم اصلا انتظار اینو نداشتم میگفتم در بدترین حالت شاید سه تا حداقل داشته باشم

ای بابا . برو چند تا نمک بریز تو کفشش . خیلی کم مثلا ۲ تا دونه . دلش شور میزنه میره 🤣😄😄 والا ب چ ...

😂😂😂😂😂😂

باید به همین چیزا پناه ببرم🤦‍♀️😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
یعنی باید از ماه بعد استفاده کنم یا اینکه میگه برم چند ماه دیگه؟

عزیزم ببین همونطور که مردها با مولتی ویتامین قوی تر شرایط بهتری دارن ما زن ها هم همینیم. حتما پیاده روی رو به برنامت اضافه کن حتما ها خیلی موثره. خونرسانی میکنه به تخمدان. مصرف غذاهای سرد رو قطع کن. مولتی ویتامین هاتو بیشتر و قوی تر کن. مصرف فست فود و سرخ کردنی و مواد شرکتی قطع. میوه و سبزی فراووون ها. یعنی مرتب بخور. در کنارش دوز داروت باید بالا بره. این رژیم حداقل دو تا سه ماه قبل پانکچر هست عزیزم. شب ها حتما با سیاهدانه ماساژ بده زیر شکمتو. از طب سنتی هم میتونی کمک بگیری

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم ما دو ماه نیم صبر کردیم و دارو خورد اگه میخواست بهتر بشه میشد دیگه بیشتر از این صبر جایز نیست ...

اینم هست حق داری ‌...ان شاء الله که خیره عزیزم .میگم تاروز پانچر به همسرت ژل رویال اصل بده .میگن خیلی رو dfi تاثیر میزاره