2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
پروانه جون چند روزه انتقال دادی ؟ ایشالله ک مثبت میشی عزیزم

امروز ۹ روزه وبی علامت به خاطر hmgهم نمیتونم بی بی بزارم دارم دیونه میشم واقعا نمیگزره حد اقل ادم تکلیفش روشنه حتی اگر منفیم باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم. آمپول گانیرلیکس کسی زده؟ عضلانیه روی پا میزنم. شیش تا بهم دادن. بعد از زدنش درد دار ...

احتمال هایپر شدن که داری، ولی به جنبه مثبتش نگاه کن که با یک بار پانکچر تخمک زیاد داری☺️☺️ من این امپول رو به بازو میزدم

منفی شد

الهی فدات شم خیلی متاسفم هر چی بگیم آرومت نمیکنه ولی انشالله که خدا بهت آرامش بده و دوباره پرانرژی شروع کنی ❤برات آرامشت ۵۰ تا صلوات میفرستم خدا خیلی بزرگه ناامید نشو عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستم ممنونم. به اینهم فکر کردم دوستم. چون اگه خدایی نکرده پیچ بخوره یا بترکه احتمال از دست رفت ...

عزیزم اول سلامتیت مهمه بعد همه چی

مطمئن باش اگه مردی لیاقت داشته باشه و فهم و شعور داشته باشه براش مهم نیست چون عاقله میفهمه اگه نه که معلومه اون زندگی چی میشه

الکی برا خودت بزرگش نکن این قضیه رو یه اتفاقیه افتاده سلامتیت از همه چی واجبتره و اینکه اصلا از کجا معلوم با کسی که داری ازدواج میکنی مشکل اسپرم نداشته باشه اگه اینجوری فکک میکنی باید قبل ازدواجت حتما ببریش آزمایش چون الان نگاه کنی توی همین تاپیک۸۰٪ مشکل از شوهراشونه! من و همسرم عاشقانه همدیگرو دوست داریم به معنای واقعی قبلشم دوست بودیم الان به من میگه اگه میدونستم این مشکل و دارم ازدواج نمیکردبم... چرا اینقد بزرگش میکنی اگه اینجوری بود همه ماها که میفهمیدیم مشکل داره همسرانمون جدا میشدیم این حرفا چیه اخه میزنی! 

ببخشید اینقد رک گفتم چون واقعا پیاماتونو خوندم باورم نمیشد اینقد دارین گندش میکنید و اهمیت داره اون مرد نیومده براتون اول خودتونو دوست داشته باشید و سلامتیتونو ایشالا بهترین اتفاق هم میوفته ❤️

امروز ۹ روزه وبی علامت به خاطر hmgهم نمیتونم بی بی بزارم دارم دیونه میشم واقعا نمیگزره حد اقل ادم تک ...

عزیزم hmg تاثیری روی بی بی چک نداره اون hcg هستش ولی کلا بی بی چک نزنی خیلی بهتره، انشاالله که مثبتی❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دارچین جون شما حرکات دوقلوهاتون رو حس میکنین؟من اوایل هفته ۱۴تا ۱۶خوب نبض و حس قلقلک داشتم ولی ...

ببین عزیزم من دوقلو ندارم اما طبیعیه فکر کنم. من هفته ۱۷ حس کردم یبار در حد ترکیدن حباب دیگه نبود تا هفته ۱۹ که دیگه شروع شد تکوناش. الانم گاهی ارومه گاهی هم شلوغ 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
امروز ۹ روزه وبی علامت به خاطر hmgهم نمیتونم بی بی بزارم دارم دیونه میشم واقعا نمیگزره حد اقل ادم تک ...

انشالله ک بارداری عزیزم . راستی الان استراحت مطلقی ؟ مثلا آشپزی و کارای خونه رو انجام نمیدی ؟

خدای من خدای معجزه هاست .