2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم انشالله که جواب مثبت میگیری و نی نی دار میشی برای هم دیگه دعا کنیم خدا بهتر اجابت میکنه منم فر ...

ایشالله کلی تخمک خوب و کلی جنین خوب برات تشکیل میشه عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان شاءالله که عید امسال سر سفره ی هفت سین نینیت تو دلت باشه و مامان شده باشی 😍😍

چقدر دعات به دلم نشست مرسی قربونت برم ایشالله شمام به سلامتی زایمان کنی و نینی خوشگلتو بغل کنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
فردا صبح میرم آزمایش. یه شب آنوکسا نزنم، شیاف نذارم و استرادیول نخورم چیزی نمیشه

بهار جان امیدوارم خدا فردا یه سورپرایز ویژه برات آماده کرده باشه اونم تو روز ولادت

فردا صبح میرم آزمایش. یه شب آنوکسا نزنم، شیاف نذارم و استرادیول نخورم چیزی نمیشه

عزیزم نا امید نباش خدا بزرگه داروهات رو مصرف کن ،اخه با ادرار صبح بی بی میزنن. شاید رقیق بوده ادرارت 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مرسی جواب دادین این یه دونه که یه مقدار بالا بود واقعا هم اندو داشتین؟

خواهش می کنم، همینو گفتم دیگه، دکتر گفت مشکل خاصی نیست

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دروغ گفتن نبايد هرراستي را نشايد به نظر من لزومي نداره گفتنش و فقط ذهنيت منفي ايجاد ميكنه 

بچه ها حالا استرس گرفتم که چرا به یکی از دوستان دور خانوادگی که فکر میکردم شاید بتونه مشورت بده که بین دکترا انتخاب کنم (و نداد) مشکل رو گفتم! البته خیلی ملایم گفتم و کل قضیه رو توضیح ندادم و گفتم دکتره گفته کیست عادیه و جاشم اوکیه ولی باید جراحی بشه و فقط بعضی از کیستا هستن که با دارو خوب میشن واسه همین دکتر خوب میخوام که یهو واسه چیز بی خطر بهم صدمه نزنه.

برم ماست مالیش کنم یه جوری  

مرسی از راهنماییهاتون بچه ها.

من کلا خیلی آدم شلوغ و ترسوییم واسه همین یهو جار میزنم بعدشم پشیمون میشم. تازه وقتی میام به خودم تلقین کنم که خیلی هم مسئله عادیه و دلیلی نداره ایراد محسوب شه بدتر به تعداد بیشتری میرم میگم مسئله رو  

یک ربعی ازش گذشته. منفیه

عزیزم مگه نمیگن اول صبح باید بی بی چک بزنی؟ یه بار دیگه صبح تست کن با یه مارک دیگه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام  من فردا سزارین میشم برام دعا کنید امیدوارم  دامن همتون سبز بشه به آرزوهاتون برسید

الهی عزیزم بسلامتی زایمان کنی بحق پنج تن محتاج دعاییم مارو هم اون لحظه یاد کن

در اندک من تویی فراوان یارب..