2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نه هرکدوم روبافاصله میخورم ابم خیلی خیلی میخورم ها. ولی نمیدونم چرا اینطوریه.  پیاده روی هم ار ...

هره فاصله هاش بلید دقیق باشه مثلا اگه سه تاست هر ۸ ساعت که اثر کنه...چسب استردیول هم  خوبه....ایشالله که ایندفعه صخامتت میره رو ۱۰ جنینات رو هم با موفقیت انتقال میدی گلم 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هرکدوم روبافاصله میخورم ابم خیلی خیلی میخورم ها. ولی نمیدونم چرا اینطوریه.  پیاده روی هم ار ...

با مركز يا پزشكت تماس بگير عزيزم بپرس بايد چيكار كني قطع بشه اخه اينطوري يعني هنوز ديواره رحم در حال ريزشه كه پريودت قطع نميشه

خداياشكرت....❤️ 

عزیزم حتما به دکترت بگو ...منم متاسفانه استرادیول رو اشتباه خوردم تا ده روز لک بینی داشتم و انتقالم منفی شد ....به نظرم اصلا عجله نکن تا جنینات حیف نشه عزیزم

سلام‌عزیزمم دکتر ذنبوی بود ولی برای انتقال روزی شد که نبود دکتر ظفردوست برام انجام داد  فقط آم ...

سلام خانومي

شما بارداريتون رو تحت نظر كدوم دكتر و مركز بودين و زايمان رو كجا انجام ميدين به سلامتي ؟؟

از دكترتون راضي بودين؟

مرسی عزیزدلم 😘😘شماهم همینطور ...اره عزیزم میگن اگه ریسک زایمان زودرس نداشته باشیم نیازی به امپول ب ...

مرسی عزیزم. نه نزدم اصلا. حداقل تو بیست سال گذشته که مطمئنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
هره فاصله هاش بلید دقیق باشه مثلا اگه سه تاست هر ۸ ساعت که اثر کنه...چسب استردیول هم  خوبه....ا ...

وای جدی?? نه منظم نیست ساعت خوردن قرص هام عجب نمیدونستم من. 

حالافردا بیام تبریز ویزیت ببینم چی میگه. اخه ببخشیدشمام جای تعجبه تاالان کاملاپریودم دیگه کم اورده بدنم, جوری زیرشکمم درد میکنه انگار الان پریودشدم

عزیزم حتما به دکترت بگو ...منم متاسفانه استرادیول رو اشتباه خوردم تا ده روز لک بینی داشتم و انتقالم ...

وایی یعنی چطوری اشتباه خورده بودی؟؟ منم زمانهاش اصلامشخص نیست فقط یکجانمیخورم فاصله میدم چندساعت برای هرکدوم. 

واییی برمن

با مركز يا پزشكت تماس بگير عزيزم بپرس بايد چيكار كني قطع بشه اخه اينطوري يعني هنوز ديواره رحم در حال ...

اره دقیقا منم توهمین فکرم بخدا اینهمه هزینه میکنم اخه مرکزه نیست فردامیام تبریز. خودشم زیرشکمم جوری درد داره که انگار الان پریودشدم.   بنظرت ازاینکه استرادیول هارو سرتایم مشخص نمیخورم اینه؟؟ 

وایی یعنی چطوری اشتباه خورده بودی؟؟ منم زمانهاش اصلامشخص نیست فقط یکجانمیخورم فاصله میدم چندساعت برا ...

عزيزم من دكترم گفت صبحا ناشتا دوتاشو باهم بخورم گفت اينجوري تاثيرش بيشتره

خداياشكرت....❤️ 
متاسفم عزیزم ،باز هم جنین داری ؟منم رویانم 

آره ۵ تا دارم شما کی انتقال میدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزيزم من دكترم گفت صبحا ناشتا دوتاشو باهم بخورم گفت اينجوري تاثيرش بيشتره

برای من که روزی سه تا گفتن, یکیش 12ظهرمیخورم یکیش6ویکی12شب, این مابینم یکیش روشیاف میزارم واژینال ویکی شب سیلدنافیل شیاف 

ساراجون‌‌برامن‌۳تاجنین‌درآورده‌بودن‌۲تابلاست‌شدن انتقال‌دادن‌که‌‌منفی‌شدن

برا منم همینطور بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برای من که روزی سه تا گفتن, یکیش 12ظهرمیخورم یکیش6ویکی12شب, این مابینم یکیش روشیاف میزارم واژینال وی ...

خب اگر اينجوري سر ساعت ميخوري كه عاليه ولي حتما با پزشكت مشورت كن خدايي نكرده اينهمه زحمتت به باد نره

خداياشكرت....❤️