2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
نه عزیزم این امپولو نداده منم از چند نفری پرسیدم مثل اینکه دکترا با توجه به نوع بیمار امپولاشون یکم ...

عزیزم منظورم اون آمپولی هست که برای جلوگیری از ازاد شدن تخمک نابالغ میشه هست، حالا ممکنه ستروتاید یا گونارلیکیس یا چیز دیگه باشع، میخوام بدونم از چه روزی به شما دادن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منظورم اون آمپولی هست که برای جلوگیری از ازاد شدن تخمک نابالغ میشه هست، حالا ممکنه ستروتاید یا ...

اهان نه اون امپول قرار شده هفته بعد بهم بده من تازه روز چهارم سیکلمه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

نازنین جون سلام. خوبی؟ دکتر برای من سونوی رشد نوشته تو ۳۳ هفته. یعنی دو هفته دیگه. شما کی باید بری دوباره سونو؟ کلی هم تاکید کرد که پروتئین و کلسیم فراموش نشه! راستی تو گروهش هم ماماش گفته روزای آخر، حتما روزی ۴ الی ۵ تا سفیده تخم مرغ بخورید. گرمی هم گفته یواش یواش کم کنید. گفت الان پروتئین نخوری بعد بچه ریز میشه و دیگه پشیمونی فایده ای نداره! از تخم مرغ بیزارم ☹️☹️

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ندا جون من الان روز چهارم سیکلم هستم، و دو روز هست که امپول زدم منتها از روز هشت سیکلم که میشه دوشن ...

نه دیر نیست واسه منم قراره از دوشنبه اون امپول بده نگران نباش

ندا جون من الان روز چهارم سیکلم هستم، و دو روز هست که امپول زدم منتها از روز هشت سیکلم که میشه دوشن ...

من و شما و گیسوگلابتونم که تو این تایپیکیم دقیقا روزامون مثل همه گیسوام دوشنبه با منه

اخه من فولیکول هام زود بزرگ میشه به نظرم، دیگه هم سونو ندارم تا سه شنبه،  تو سونوی اول یه فولی ...

اگه خیلی نگرانی و میخوای همیشه استرس داشته باشی برو یه سونو بده خیالتو راحت کن ولی استرس نداشته باش خیلی بده

اگه خیلی نگرانی و میخوای همیشه استرس داشته باشی برو یه سونو بده خیالتو راحت کن ولی استرس نداشته باش ...

کلا استرسم زیاده، ولی اخه نمیشه زودتر رفت سونو داد که، نظر دکترها با هم فرق داره