2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اره بابا علم‌پیشرفت کرده خدا بزرگه . امیدوار باش

ممنون از اینک بهم امیدمیدی.ولی وقتی هیچ اسپرمی نداره چیش درست میشه.قبولم نمیکنه اهدایی بگیرم

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون از اینک بهم امیدمیدی.ولی وقتی هیچ اسپرمی نداره چیش درست میشه.قبولم نمیکنه اهدایی بگیرم

از بیضه میشه گرفت فکر کنم نگران نباش علم خیلی پیشرفت کرده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه اینایی ک اسم بردی صفرن.آزواسپرم.کلااسپرم نداره.اولین بارش بودآزمایش داده.اصلاشوکه شدم.امکان اشتب ...

شاید آزواسپرم انسدادی باشه و اگه از بیضه نمونه بگیرن اسپرم داشته باشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام دوستان خوبین؟ دکترم برای افزایش ضخامت بهم قرص سیلدنافیل داده بصورت شیاف بزارم واژن وای معده درد ...

استرادیولت خارجیه؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
همه اینایی ک اسم بردی صفرن.آزواسپرم.کلااسپرم نداره.اولین بارش بودآزمایش داده.اصلاشوکه شدم.امکان اشتب ...

اگر مرکز ناباروری دادین که اشتباه نمیشه

میدونم گلم آدم اولش شوک میشه ولی نگران نباش بیشتریا تو بیضه دارن برای ای وی اف با سوزن میکشن یا بیوپسی میکنن و میکرو میکنن 

دعا میکنم عزیزم با توکل به خدا با آرامش برو آز بده زود بیا اینجا بگو ❤❤❤

مرسي عزيز دلم😍😍 چشم زودي ميام اينور خبر ميدم، اميدوارم خوشحالتون كنم😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
امیدت بخدا باشه عزیزم منم دفعه سوم مثبت شدم انشالله توام سومین بار مثبتی🙏 اگه دفعه قبل برات هچینگ ...

ممنونم گلم برام دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

همسر منم آزواسپرمه اگه جای معتبر آزمایش دادین نه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربون چشمات. مطمینم که خوشحالمون میکنی 💋

عزيز دلمييي، انشاالله😘😘♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بارداریه پوچ هست باید برم سقط کنم

ای وای عزیزم😔

عزیزم خیلی ناراحت شدم خیلی

امیدوارم حداقل تو پروسه سقط برات راحت بگذره 

گلم خدا الهی که به زودی دلت رو شاد کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْ ...

ایجاااان مبارک باشه عزیزم❤❤❤🌺🌺🌺

التماس دعا

اگر اهل درمان گیاهی هستی حکیم خیراندیش دارو گیاهی برای درمان داده. خودش آزواسپرم بوده

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....